A privát céges email cím

Ma is gondolt rám valaki, de a privát céges email címem használta

Jött egy kedves email a privát céges email címemre! Ez komoly kérdéseket kelt most sokakban, hogy is van ez? A céges és privát címeket könnyű megkülönböztetni, de mi a helyzet a céges privát email címekkel? A nevedre dedikált céges email címekkel? Vagyis egy olyan email címmel, amely a janos.kovacs@cegnev.hu konstrukcióban használatos. Nos, amennyiben ez nincs feltüntetve kapcsolati email címként, akkor ez a te személyes, privát céges email címednek minősül.

Erre kéretlenül hírlevelet küldeni, ahogy ez az úriember tette ugyanúgy SPAM-nek minősül, mely 500.000 forint/hírlevél, valamint börtön büntetéssel is lehet jutalmazni. Egy ilyen remek irományt kaptam ma, persze teljesen kéretlenül, a források és a teljes név maradjon az én titkom, mert ha kitenném, akkor ugyanarra a szintre süllyednék, ahol ez a kedves honpolgár vagyon.

Céges privát címek esetében a kéretlen levélküldés büntethető

Privát céges email cím használata hírlevélküldésre, előzetes hozzájárulás nélkül ugyanúgy SPAM

“Szia,

Pár hónappal ezelőtt egy régi barátom mutatott nekem egy weboldalt, ahol egy rendkívül egyszerű netes jövedelemforrást mutatnak be.
Együtt kipróbáltuk, és tényleg kiválóan működik! Az első néhány napon el sem tudtuk hinni, hogy ilyen rövid idő alatt ilyen jó pénzekhez lehet jutni ezzel a módszerrel.
Ennek a használatával jelenleg egy hét alatt keresek annyit, mint korábban egy hónap alatt a munkahelyemen.
Ismerd meg és használd: (itt volt a link – az én megjegyzésem)
A módszer nem mindig könnyű, de nagyon egyszerű és jól lehet vele keresni!

Üdv,
András”

Végül pár kedves szó Andrásnak… Ezúton is köszönöm kedves András, hogy a hétfő reggel ilyen impulzívan indult és inspiráltál ennek a cikknek a megírására. Így remélem, hogy mások nem küldenek ilyen kéretlen leveleket céges privát email címekre és persze máshová sem, mert visszafejthető, hogy ki és honnan küldte és mehetnek a hűvösre pihenni egy kicsit. Kedves András az is örömmel tölti el a szívemet, hogy ismeretlenül is ilyen közeli kapcsolatban vagyunk, hogy “Szia”. Kedves András, talán mindenkinek egészségesebb volna, ha egy törvényesen épített címlistát használnál.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük