Alkoholszonda emailben?

Azaz mire is vágynék jobban december 21-én?

Előfordul, hogy érdekes kéretlen levelekkel ostromolnak téged is? Nálam is megtörténik az ilyesmi, de én szeretek ihletet meríteni az ilyen levelekből és amúgy sem tudom elkerülni az összes SPAM jóembert… Hogy miért? Egyszerű az oka, mert ha valaki megszerezte az email címedet, akkor különböző hamis küldő címekről – hírlevél küldő szoftverben beállíthatod, hogy nasa@nasa.com címről küldöd a hírlevelet – tudja bombázni a leveles ládádat a hülyeségeivel. Erre egy remek példa a ma érkezett hírlevél…

Spammerkednek már sokan, de vajon ennek van értelme

Egy Spammer az alkoholszonda termékét akarta rám sózni december 21-én…

Digitális Alkoholszonda – Ittasan ne, ha mégis? – tárgyal érkezett ma egy remek levél, melyet tényleg nem tudok hova tenni. A Céges Cucc Spammer most gondolom kiküldte félmillió vállalkozásnak az alkoholszonda reklámját. Őszintén szólva én is csak az alkoholra tudok gondolni így december 21-én, amikor a két kisgyerek mellett még a fa sincs meg, mert tárgyalásokkal tarkítottak az ünnepek előtti utolsó napok is…

Hogy ez egy kritika volna? Óh nem, ahhoz én már sokat megértem, hogy másokat méltassak. Mindössze ez a reklám nem nekem szól… S valószínűsítem, hogy közel félmillió vállalkozótársamnak sem ez jár a fejében az ünnepek előtt. A probléma ott van elásva, hogy nem ért a marketinghez a küldő. kemény szavak? Tudom, de nem ez a  legnagyobb gondja ennek a levélnek, hanem az, hogy vett a neten egy ömlesztett listát, amiben boldog és a boldogtalanok is benne vannak. Ezért a célcsoport nem kimondottan van körülírva s ezért kéretlen levélnek tekintik az olvasók és belekerül ebbe a körbe a küldője. A kuka körbe…

Persze, lehetne velem vitatkozni… Hiszen az alkohol célcsoportja a boldog és boldogtalan embereknek is, de az alkoholszonda nem!

Engem most egyébként is inkább ezek a gondolatok mozgatnak:

– legyen meg a fa, ajándékok a gyerekeknek, családnak
– legyen elég pénz az AdWordsben az ügyfeleimnek és az én kampányomban is
– legyen belőve minden Facebook kampány, s a sajátom is
– fusson az ügyfeleim Linkedin kampánya
– legyenek belőve az ügyfelek lead és partner program marketing vonala
– legyen meg az üzleti tervem
– s ezek után legyen nyugodt a pihenés…

Vajon a te fejedben is egy alkoholszonda megvásárlásának a gondolata kavarog december 21-én? Szerinted sem okés az, hogy céges vagy privát listákra boldog boldogtalan küldi a sületlenségeit? Nem volna okosabb célzott marketinget folytatni egy jó címlistával s megkímélni magukat a mások általi fenyegetésektől és a felmenők hosszú sorának felsorolásától?

Persze, hogy jobb volna…  Bizony az eredmények is jobbak lennének… De sokak még nem tanulták meg, hogy csak magukat égetik az ilyen netről letölthető vagy vásárolt listákkal. S most nem is megyek szembe a céges emailek lekutatásával, mert azt is lehet ügyesen és okosan használni… De ez a toljuk meg mindenkinek alkoholszonda történet elég zavaró tud lenni.

cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Fresh Coffee
Subscribe to our free newsletter and get all the coffeeshop's news right into your mailbox. And a cup of mocha for free.
111 napos Email kurzus?
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről, törvényekről.

Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. A jogi rizsától függetlenül az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom!
ARE YOU READY? GET IT NOW!
Figyelem!
A hírlevél marketing fontos, a legolcsóbb ügyfélszerző megoldás még mindig ez! Elmondom a legfontosabb tippeket!