Építsünk email adatbázist

Építsünk email adatbázist egy nagy nyereményjátékkal

Hogyan építsünk email adatbázist? A címlista építésben lényeges pont a minőség, de hogyan építsünk ilyen email adatbázist? A nyereményjátékokkal való email adatbázis építés nem a legjobb módja az email adatbázisok realizálásának, de még mindig fényévekkel jobb, mint egy SPAM adatbázis vagy marketing CD. Lehet neked egy hatalmas email címlistád, de mire mész vele, ha nem releváns a közönség vagy nincs magas megnyitása egy kiküldött hírlevelednek… A nyereményjátékkal való email adatbázis építés egy hígabb listát fog realizálni, de a jól felépített nyereményjáték, az utána következő konzekvens hírlevél ösztönzésnek köszönhetően pozitív eredményeket tud hozni. Van rá konkrét példám, ahol 3 év alatt 637 millióból 1,537 milliárd forgalom keletkezett…

 

Email adatbázis

Építsünk email adatbázist, de hogyan?

Ilyen játék lehet egy kvíz, ahol a nevezők az oldaladon találják meg a válaszokat. Az ilyen típusú játék akkor is megállja a helyét, ha a saját oldaladon kampányolod vagy egy külső hirdetési oldalt vonsz be. A lényege tulajdonképpen az, hogy a kérdésekre adott válaszokkal, olyan információkon tudod végigvezetni az olvasót, amiről kommunikálni szeretnél… A nyereményjáték ne legyen túl bonyolult, mert senki nem fog regisztrálni és nem lesz email címlistád. De ne legyen túl egyszerű sem, mert ebben az esettben csak olyan személyeket kapsz az email adatbázisodba, akiket egyedül a nyeremény motivált a játékhoz. Tehát a nyereményjáték “aranyközépút” nehézségi foka egyfajta előzetes email címlista tisztításnak is felfogható, mert kiszűröd azokat, akik csak nyerni akarnak, mert ők nem igazán akarnak vásárolni.

Mire ügyelj még… Fontos tény, hogy egy másik oldalon szervezett nyereményjáték elegendő promóciót kapjon azon az oldalon. Tehát kerüljön bele az ő hírlevelükbe, akár többször is és minél több banneres felületen jelenjen meg a játékra való felhívás. A szerződésben és a nyereményjáték felületén is emeljétek ki, hogy a regisztrálók email címeit te felhasználhatod hírlevél, postai DM, SMS küldésére. Így biztosítod azt, hogy törvényes keretek között megkapod az email címlistát!

Persze a nyereményjáték más kérdéseket is felvett és plusz költségeket, ha más oldalon rendeled meg. Lesz egy költsége a megjelenésnek, a plusz hirdetési felületeknek és sokszor az adatbázisnak is. A nyereményjáték adót se felejtsd el, mert egy nagyobb játéknál biztosan ellenőrizni fognak és akkor bajba kerülsz, ha azt nem rendezted.

Nos, hogyan építsünk email adatbázist? A nyereményjáték is egy út, de jól láthatod, hogy nagyobb, külső oldalon történő kampány esetén is egy magas befektetéssel jár. Ugyanakkor az email adatbázis minősége kissé híg lesz. Persze egy profi online marketinges ebből is ügyesen tud értékesíteni.

 

 

 

 

 

cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Fresh Coffee
Subscribe to our free newsletter and get all the coffeeshop's news right into your mailbox. And a cup of mocha for free.
111 napos Email kurzus?
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről, törvényekről.

Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. A jogi rizsától függetlenül az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom!
ARE YOU READY? GET IT NOW!
Figyelem!
A hírlevél marketing fontos, a legolcsóbb ügyfélszerző megoldás még mindig ez! Elmondom a legfontosabb tippeket!