Online marketer SPAMMER

Ha nem látom, akkor nem hiszem el, hogy egy online marketer SPAMMER tevékenykedik

Online marketer SPAMMER ténykedik, nagyon felkavart ez a hír!

Az egyik barátommal sokat szoktunk adomázni a SPAMMER-ekről, a SPAM tevékenységről, marketing szakértőkről, marketing expertekről, online marketerktől.  Egyik nap a barátom küld egy továbbított levelet nekem… Alig hittem el, amikor megnyitottam! Az általam egyik kedvelt online marketing szakember egy vásárolt marketing CD vagy más SPAM adatbázisra küldött ki anyagot. Bort iszik és vizet prédikál.

Mélységesen lesújtott a hír, mert valahol konkurens, de mégis kivívta a respektemet ez a jól gondolkodó marketing guru. Eddig zömében pozitív dolgokat hallottam a cégéről, de akkor most miért kellett ez az ostoba húzást meglépni? Miért volt szükség arra, hogy egy marketing CD vagy egyéb megvásárolható adatbázisra hírlevelet küldjenek?

Az online marketer SPAMMER is SPAMMER

Az online marketer SPAMMER is SPAMMER

Vajon van értelme annak, hogy egy hazai online marketer SPAMMER tevékenységet folytasson? Főleg akkor jelentős ez a kérdés, ha az egyik vezető kkv marketing gururól beszélünk. Őszintén szólva kíváncsi leszek, hogy lesz-e visszhangja ennek a médiában, akár berkeken belül a marketingesek vagy cégvezetők körében, hogy pl.: “Na már Ő is SPAMMER!” Vagy valami hasonló grandiózus mondta, meg fog-e jelenni erről?

Az alapvető problémám az ilyen céges adatbázisokkal, hogy meg lehet őket venni. Igen, már ezt is problémának látom! A következő probléma, hogy sokan meg is vásárolják abban a reményben, hogy majd most beindul a biznisz… Azt vajon hányan látják meg, hogy hiba kéretlenül hírlevelet küldeni? Bizonyosan kevesek látják ezt be. Talán nincsenek tisztában azzal, hogy  kárt okoznak másnak vagy maguknak a kéretlen levelek küldésével? Ó, dehogynem… Az ember valahogy ösztönösen tudja, belül, amikor rosszat cselekszik. Nos, ez az oka annak, amiért a legkevésbé sem értem, hogy egy ilyen talpraesett vállalkozónak miért kellett ilyen SPAM eszközhöz nyúlni!

Neked talán van tipped arra vonatkozóan, hogy egy marketing szakember jól menő vállalkozásával miért teszi magát komolytalanná egy ilyen levél kiküldésével? Miért dönti roma a sok éves fáradozását?

“Kedves … Balázs,

Még nem is merjük egymást, … Lilla vagyok a …tól.
Őszintén bevallom, egy …os adatbázisból van meg az
elérhetősége, amiben marketing kivitelezőket kerestünk.

Azért keresem, mert idén is összegyűlik az … legjobb ügyfelünk,
akiknek olyan volumenű marketing kivitelezésre van szükségük, amit
sajnos mi és a partnereink nem tudunk kiszolgálni.

Ezért olyan partnereket keresünk, akik tudnak segítenek ügyfeleink
marketing feladatainak kivitelezésében. Amennyiben ez érdekli,
ezen a linken talál egy pdf-t, ami ezt részletesen elmagyarázza:

Illetve nézzen meg egy-egy rövid részletet az elmúlt évek …ról:

Én több levelet ezzel kapcsolatban nem fogok küldeni, mert nem
vagyok híve a spamnek.

Amennyiben érdekli a lehetőség, örömmel várjuk a jelentkezését.

Üdvözlettel,
…”

Vajon ha nem híve a SPAM-nek, akkor miért küldte ki? Miért tette komolytalanná ezzel magát és a cégüket? Online marketer SPAMMER!

Őszintén szólva, baromi nagyot csalódtam… Nekem többé nem hiteles ez a vállalkozás! Neked vajon az tud maradni ezek után?

Csalódottságom ellenére az adatokat nem adtam ki. A célom az volt ezzel a bejegyzéssel, hogy elgondolkoztassam az olvasóimat erről a nagy butaságról, amelyet bárki elkövethet ezek szerint.

De miért nem használta fel az épített email adatbázisát? Vajon hányan gondolják még azt, amit én? Komoly lehet egy ilyen tanácsadó? Szerinted érdemes volt?

 

cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Fresh Coffee
Subscribe to our free newsletter and get all the coffeeshop's news right into your mailbox. And a cup of mocha for free.
111 napos Email kurzus?
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről, törvényekről.

Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. A jogi rizsától függetlenül az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom!
ARE YOU READY? GET IT NOW!
Figyelem!
A hírlevél marketing fontos, a legolcsóbb ügyfélszerző megoldás még mindig ez! Elmondom a legfontosabb tippeket!