111 Napos Címlista Tréning – Az Email Címlista Tudásfája

Video, 3 regisztrációs form, illusztráció, külön belépő és kilépő ablak, és olyan template, amelyről nem tud másfelé haladni! Hatalmas tévhitekről libbentem fel a fátylat! Hihetetlen sztorikat fogok megosztani veled is. Az email címlistád jogszerű kezelésére írok támpontokat. Működő és törvényes módszereket írok a címlista építésre. Beszélni fogok a hatékonyság növeléséről.

Miről szól ez a 111 napos címlista tréning?

Az email címlistád jogszerű és hatékony kezelése létkérédés, mert nélkülük nem tudsz megfelelően és törvényesen növekedni. Egy adatbázis tele leendő ügyfelekkel kincs, egy marketing adatbázis tele ügyfelekkel egy gyémántnál is többet ér, mert jelentős eredményt tud neked termelni! Éppen ezért az adatbázisod építése egy folyamatos esemény kell legyen a marketingedben! Na de hogyan tudod mindezt törvényesen megvalósítani ebben az adatkezelési mizériában? Ebben a tréning anyagban erről fogok hihetetlen meglátásokat, működő módszereket, tévhiteket,  biztonságos címlista építő tippeket megosztani.

Milyen veszélyek leselkednek rád a címlista kezelésben?

Akár csak az utakon egy tárgyalásról a másikra sietve itt is belefuthatsz trafipaxokba, amelyek elvehetik a kedved a száguldástól, mert itt nem 30 és 60.000 forintra büntetnek, hanem 500.000 és 10.000.000 forintos elismerésekben részesülhetsuz, ha nem vagy naprakész! Talán te is belefutottál már útfelújítás után ottfelejtett sebesség korlátozó táblákba? Ugye, milyen bosszantó amikor ilyen történik az emberrel? Pontosan ezért kell képben lenned a hazai jogi környezettel, mert különben problémákba ütközhetsz. Kérd most a 111 napos tréningemet itt tudsz jelentkezni.

Kinek szól ez a címlista tréning?

A tréninget neked írtam:

– bizonytalankodóknak, ha még nem hírleveleznél, mert nem hiszel benne,nem próbáltad, akkor gyere itt a helyed, – már van weboldalad, de még nem kezdtél el hírlevelezni, akkor itt számos érdemes ötletet, infót tudsz begyűjteni folyamatosan, – hírlevelezzel, vannak bizonyos tapasztalataid, de nem vagy vérprofi benne, akkor csatlakozz a csapatunkhoz, mert non-stop értesítelek a fejelkmlényekről, – hírlevelezel már régóta, de úgy érzed, hogy vannak fehér foltok, akkor tárt karokkal várunk, mert neked is lesznek újdonságaink, – ezen a téren már rgéóta dolgozol, regisztrálj, mert lesz benne neked is egy pár 1 milliós és egy 10 milliós mondat, – bátran jelentkezz akkor is, ha most gondolkozol a hírlevelezés rendszeresítésén, amelyet csak javasolni tudok, mert nélküle hatalmas bevételtől esel el. Mi a csapda a hírlevél marketingben?

Mit nyersz ezzel a tréninggel?

- bebiztosítod magad a törvényi rendelkezésekkel szemben, mert mi képben vagyunk a témában,
- képbe helyezlek a jogi zsargon ugyanis hamar visszaüthet,
- le fogod előzni a versenytársaidat a tippeknek és trükköknek köszönhetően
- folyamatosan lesznek új regisztrátjaid teljesen törvényes keretek között
- folyamatosan lesznek új ügyfeleid az új regisztráltakból
- lendületesen tudsz növekedni a vállalkozásoddal, mert eléred a célcsoportodat!

Mit veszítesz, ha nem csatlakozol?

– ha lemaradsz, akkor sajnos kimaradszés hidd el, hogy az neked sem lesz jó, – nem fogsz rálátni a jogi útvesztőkre és ez hamar visszaüthet, mert bődületesen magasak a büntetések, – a versenytársaid egy része csatlakozni fog és te nem fogod érteni, hogy milyen hajtóműnek köszönhetően húznak el melletted, – folyamatosan el fogják szipkázni az ügyféljelöltjeidet – még a meglévő ügyfeleidet is elvehetik tőled!

Kik ajánlják a tréninget neked?

cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Fresh Coffee
Subscribe to our free newsletter and get all the coffeeshop's news right into your mailbox. And a cup of mocha for free.
111 napos Email kurzus?
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről, törvényekről.

Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. A jogi rizsától függetlenül az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom!
ARE YOU READY? GET IT NOW!
Figyelem!
A hírlevél marketing fontos, a legolcsóbb ügyfélszerző megoldás még mindig ez! Elmondom a legfontosabb tippeket!