Céges email címlista

Céges email címlista megoldásom rövid esszenciája

Mikor lehet szükséged céges email címlista megoldásomra?

Ha a termékeddel vagy szolgáltatásoddal – továbbiakban mindkettő termék néven fog szerepelni – vállalkozásokat célzol meg, akkor bizony számodra is érdekes lehet egy céges email címlista realizálása.

Mi fordulhat meg most jogosan a fejedben?

Igen, de ezek azok a céges email címek, kapcsolati email címek, amikre SPAM levelet lehet küldeni… Valóban nagyon sok cég ostobán és bután százezres vagy közel milliós bázisokra küldi ki ugyanazokat a száraz hírleveleket…

Mi is a SPAM?

A jelentése kéretlen levél… De mi a helyzet azokkal a levelekkel, amik bár kéretlenül jönnek, mégis neked vagy a vállalkozásodnak szólnak? Tehát mi van azokkal a levelekkel, amelyek hasznosak, értékkel bírnak számodra? Mert biztosan van ilyen is a kéretlenek között… Na nem mondom, nem lehet sok ilyen, de ez csak jó hír, mert könnyebb lesz neked is kitűnni a többi gyenge és hasztalan levél közül.

Biztonságos, működő céges email címlista tőlem neked

Email címlista céges kapcsolati címek

Miért nem működik a buta, tömeges kiküldés?

Ezeknél a cégeknél nincs felkészült marketing gépezet, de nálad már más lesz a helyzet, mert mi mindenben segítünk neked is. Céges email címlista lekutatásnál alaposan meg kell nézni a célcsoportodat. Kik a te vevőid? Milyen cégek voltak az eddigi megrendelőid?Sok cégvezetőt elkábít a látvány vagy a hangzás, amikor valaki ilyen kétes címlistákat ajánl nekik, hogy félmillió céges cím vagy 3 millió privát cím… Ezekkel a kétes címlistákkal sok gond van, de a legnagyobb mégis az, hogy ömlesztve van és nem tudjuk pontosan kik vannak benne, fele rendszerint nem is működik. Szóval jónak tűnik, de egy nagy átverés az egész…

Miben más az a céges email címlista, amit tőlem realizálsz?

Tőlem alapos előkészület után egy precíz, kifejezetten a te cégedre szabott céges email címlistát kapsz kézhez. Ez a lista csak neked lesz meg, nem fogja még 10.000 cég ugyanazt az 500.000 céget bombázni. Ez a te, saját, dedikált, biztonságos és kiszámítható bevételeket produkáló céges email címlistád lesz.

Milyen támogatást adunk mellé?

A címlista önmagában egy eszköz, egy csatorna, ami remek és még sokáig az is fog maradni, de professzionális hírlevél szövegírás és érkezési oldal nélkül fabatkát sem ér. Nézd csak meg a legtöbb hírlevél, amit valószínűleg te is kapsz -akár kérted, akár nem -, lássuk be nem üti meg a mércét. Nem hozz ki a sodrodból vagy motivál arra, hogy most menj és megszerezz valamit… Szóval, a hírlevél szövegírás is egy szakma és egyre nehezebb jó hírlevelet írni, de ne aggódj, mert mi ebben is a segítségedre leszünk és megmutatjuk, hogy mitől “döglik a légy”.

Mit kell tenned ahhoz, hogy neked is legyen egy ilyen cégre – személyre – szabott céges email címlistád?

Csak annyit kell tenned, hogy most idekattintasz és a “Kapcsolat ” menüpont alatt írsz nekem egy üzenetet – jobb oldalán az űrlap – és kényelmesen várod a visszahívásomat.

Milyen megoldásaim vannak?

Precíz email címlista építés

EDM kiküldés, hírlevél kiküldés

Hírlevél szövegírás

Érkezési oldal szövegírás, landing page szövegírás

cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Fresh Coffee
Subscribe to our free newsletter and get all the coffeeshop's news right into your mailbox. And a cup of mocha for free.
111 napos Email kurzus?
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről, törvényekről.

Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. A jogi rizsától függetlenül az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom!
ARE YOU READY? GET IT NOW!
Figyelem!
A hírlevél marketing fontos, a legolcsóbb ügyfélszerző megoldás még mindig ez! Elmondom a legfontosabb tippeket!