EDM kiküldés, hírlevél

EDM kiküldés, avagy Elektronikus direkt marketing hírlevél kiküldés

EDM kiküldés? Feltétlenül szükséged van email címlistára, email adatbázisra ahhoz, hogy kampányold a cégedet?

A saját email címlista nélkülözhetetlen, mert még sok-sok éven át az egyik legbiztosabb pontja lesz az értékesítésnek… Ettől függetlenül léteznek önkéntes regisztrációval épített címlisták, amelyekre tudunk neked is megjelenést szervezni. Ha szeretnéd növelni a bevételeidet, akkor egy EDM kiküldés jelentősen meg tudja növelni az érdeklődők számát.

EDM kiküldés velünk, avagy elektronikus direkt marketing levél

Elektronikus direkt marketing levél kiküldés

Miért ilyen hatékony az EDM kiküldés?

Az EDM kiküldés során egyszerre több tízezer vagy akár százezer főt lehet elérni emailben. Az ilyen koncentrált elérés rövid időn belül hozza meg az eredményt… Ráadásul ezek az emberek regisztráltak ezekre a hírlevelekre és ezért jobb a befogadóképességük a  hirdetések iránt.

Jó, jó, de egyáltalán mi ez az EDM?

Az EDM a DM, azaz direkt marketing – postai reklám – levél elektronikus változata, avagy elektronikus direkt marketing hírlevél. Viszont ez nem akármilyen hírlevél ám, mert ebben csak a te céged szerepel… Nagyon exkluzív megjelenés a mai napig az ilyen hirdetés, ennél fogva nem a legolcsóbb változata a megjelenéseknek, hanem éppen fordítva…

Miben tudunk mi segíteni neked?

Először is az EDM kiküldés árából jelentős mértékben tudunk kedvezményeket szerezni, mert egészen más, amikor egy régi ismerős megy oda és ha valaki az utcáról esik be. Aztán te valószínűleg nem rendelkezel azzal a hazai tapasztalattal, amelyet mi megszereztünk az elmúlt 11 évben ezen a területen… Így aztán elég sok energiát és nem kevés összeget tudunk megtakarítani, mert tudjuk, hogy kinek a bázisa hatékony és mit kell tenni ahhoz, hogy a legjobb eredmények szülessen egy ilyen hírlevél kiküldés után.

Miért ajánlom az EDM kiküldést neked is?

Fantasztikus dolog látni azt, amikor kiküldesz egy hírlevelet és aztán megtörténnek a visszajelzések, érdeklődések, rendelések… Képzeld csak ezt el egy jóval nagyobb címlistával és a mi szakértelmünkkel párosítva… Tényleg felemelő érzés látni a nagy tömeget beáramlani egy-egy ügyfelem weboldalára és berobbanni az eredményeket…

Mit kell tenned, hogy te is megszerezz egy épített címlistát?

Csak annyit kell tenned, hogy most ide kattintasz a “Kapcsolat” űrlapot kitöltöd – jobb oldalon találod – és várod a visszahívásunkat.

Milyen megoldásaim vannak?

Precíz email címlista építés

Céges email lekutatás

Hírlevél szövegírás

Érkezési oldal szövegírás, landing page szövegírás

cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Fresh Coffee
Subscribe to our free newsletter and get all the coffeeshop's news right into your mailbox. And a cup of mocha for free.
111 napos Email kurzus?
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről, törvényekről.

Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. A jogi rizsától függetlenül az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom!
ARE YOU READY? GET IT NOW!
Figyelem!
A hírlevél marketing fontos, a legolcsóbb ügyfélszerző megoldás még mindig ez! Elmondom a legfontosabb tippeket!