Kell a CRM, de melyik legyen?

Az ügyfelek, dokumentumok és az értékesítés egy helyen történő kezelésével nagyon sok időt takaríthat meg és a hatékonyságot is látványosan fogja majd növelni. Nem lesz több elfelejtett érdeklődő, aláíratlan dokumentum vagy befejezetlen feladat. Egy jól megválasztott CRM rendszer sokkal hatékonyabbá tehet egy vállalkozást. Azonban itt a hangsúly a jól megválasztotton van. Nagyon fontos, hogy a kiválasztott rendszer minden olyan funkcióval el legyen látva, mire szüksége lehet, sőt az a legjobb ha testre szabható. Szeretnénk segíteni kiválasztani a legkiemelkedőbbet, ezért most bemutatunk néhány CRM piaci szereplőt.

MiniCRM

A MiniCRM talán az egyik legnagyobb a magyar piacon. Rendszerük segítségünkre lehet a marketingben, az ügyfélszerzésben, a számlázásban vagy egy ügyfélszolgálaton. Az árakról pontos tájékoztatást sajnos nem találtunk csak tájékoztató jelleggel, 1-2 példán keresztül mutatják be az árszabásukat. Ha pontos összegre és rendszer tudásra vagyunk kíváncsiak, akkor árajánlatot kell kérnünk. Amivel természetesen nincs is semmi gond.

MiniCRM rendszer

MiniCRM

Soma crm

Ők egy kisebb, de nagyon feltörekvő cég. Több csomagjuk van ami, ingyenesen elérhető és egészen pontos információink vannak róla, hogy a rendszerük teljesen személyre szabható. Az ingyenes lehetőségek mellett már havi 2000 forinttól igénybe vehetjük a szolgáltatásaikat. 8 fix csomaggal rendelkeznek, melyek közül mindenki kedvére válogathat, de a kapcsolatfelvétel után biztosan arról is információt kaphatunk, hogy milyen keretek között tudnak az igényeinkhez alkalmazkodni. Egy próbát mindenképp megér.

Soma crm

Forest crm

Ők mikkor-, kis-, és középvállalkozások számára kínálnak crm rendszereket, melynek fókuszában az értékesítés támogatása áll. Az oldalukból arra következtettünk, hogy marketing tevékenység támogatásában nem tud segítséget nyújtani a szoftver, de az értékesítés területén biztosan minőségi munkát végeznek. Árszabásukat tekintve már havi 1900 forinttól egészen havi 16900 forintig válogathatunk csomagjaik közül.

Forest crm rendszer

Forest crm

Revolution software

Iroda ++ crm szoftverükkel kis és közép vállalkozások számára nyújtanak lehetőséget a hatékonyabb ügyfél és partner kapcsolat tartásra. Az oldaluk szerint elég széleskörű rendszer palettával rendelkeznek. Bár a pontos árakról információt nem találtunk, de lehetőséget kínálnak örökös licence megvásárlására és időszakos bérlésre is.

A CRM rendszerek piacán még számtalan kisebb nagyobb szereplő található, mi most csak azokat soroltuk fel, akik a Google keresője szerint a legnépszerűbbek. Ha kis hazánkban található cégek között nem találja meg, amit keres érdemes szétnézni a külföldi cégek között is.

Revolution crm

+1 jó tanács

Ha CRM rendszer bevezetését határozta el, akkor a sikeres kivitelezés érdekében már a szoftver kiválasztásába vonja be a cége minden olyan tagját, akik használni fogják. Így Ők is látják majd, hogy ez nem egy újabb nyűg, amit a nyakukba akar varrni, hanem egy innovatív megoldás melynek használatával eredményesebben dolgozhatnak. Ennek hatására sokkal könnyebb lesz az új rendszer bevezetése.

 

cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Fresh Coffee
Subscribe to our free newsletter and get all the coffeeshop's news right into your mailbox. And a cup of mocha for free.
111 napos Email kurzus?
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről, törvényekről.

Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. A jogi rizsától függetlenül az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom!
ARE YOU READY? GET IT NOW!
Figyelem!
A hírlevél marketing fontos, a legolcsóbb ügyfélszerző megoldás még mindig ez! Elmondom a legfontosabb tippeket!