Email címlista letöltés

Van lehetőség email címlista letöltésre?

Az interneten minden megtalálható még email címlista letöltés ügyben is találsz weboldalakat, mert a Google a barátod, Wiki a barátnőd és a Youtube a keresztapád… 🙂 Le is lehet tölteni ezeket az email címlistákat, de utána mi lesz? Hogyan használhatod fel ezeket? Egyáltalán felhasználhatod őket?

Mit érdemes tudni az email címlista letöltésről?

Tudnod kell, hogy privát email címek értékesítése nem engedélyezett, azaz szigorúan tilos. Kivétel talán, ha az oldal tulajdonosa valamilyen körmönfont jogi fortéllyal eléri az ellenkezőjét. Maradjunk annyiban, hogy nem túl etikus privát címeket értékesíteni…

Hatékony, biztonságos email címlista letöltés

Töltsd le te is biztonságosan az email címlistádat

Mit kell tudni a céges email címlista letöltésről?

S mi a helyzet ha cégesnek van meghirdetve a letölthető email címlista? Az alapvető probléma, amibe ilyenkor ütközhetsz, hogy lehetnek – és vannak is – benne privát email címek.

Email címlista letöltés útján szerzett bázisra a hírlevélküldés kockázatos…

Most akár az is megfordulhat a fejedben, hogy a céges kapcsolati email címekre lehet hírlevet küldeni hivatalosan és igazad van. Ugyanakkor ha privát email címek is belekeverednek az ilyen letölthető email címlistákba, akkor bibi van, mert azért ugyanúgy büntethetnek, mintha kéretlenül küldenél ki levelet csak privát email címekre vagy céges privát címekre. Az egyszerűség kedvéért nevezzük őket személyes email címeknek.

Vonjuk le a konzekvenciát…

A legfontosabb tanulsága ennek a blogbejegyzésnek, hogy SOHA ne használj címlista letöltés útján szerzett email adatbázist, mert nem lehet tudni, hogy milyen címek vannak benne. Pontosabban azt biztosan lehet tudni, hogy címlista letöltés során keletkezett bázisokban tutira akad privát email cím és azzal bajba kerülhetsz…

Életszerű kép…

A céges email címeddel kapcsolatban talán te is elnézőbb vagy. Oda jönnek kéretlen levelek is – talán van köztük olyan is, ami tényleg hasznos -, de a te saját privát email címedre ha SPAM levél jön valakitől, akkor az tényleg bosszantó… Szóval, ne erőltesd az email címlista letöltést…

Mi a megoldás?

Sokkal tisztább ha privát azaz személyes email címlista építés, céges email címlista építés vagy céges email címlista lekutatás mellett teszed le a voksodat. Ezek sokkal hatékonyabbak az email címlista letöltés változatnál és nem kockáztatod vele a büntetés lehetőségét…

4 thoughts on “Email címlista letöltés

 1. Pingback: Miért nélkülözhetetlen az email címlista letöltés? - EmailCímlista.hu

  1. Norbert Bökönyi

   Kedves Gábor,

   Idén szeptemberre koncentrálódott a nyaralásunk, ezért talán furcsa ez a kései válasz… 🙂

   Keress minket a kapcsolati címen és egy kicsit írd körül, hogy mire van szükséged.

   Ha telefonszámot is küldesz, akkor vissza is hívunk teljesen díjmentesen.

   Üdvözlettel:

   Bökönyi Norbert

cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Fresh Coffee
Subscribe to our free newsletter and get all the coffeeshop's news right into your mailbox. And a cup of mocha for free.
111 napos Email kurzus?
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről, törvényekről.

Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. A jogi rizsától függetlenül az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom!
ARE YOU READY? GET IT NOW!
Figyelem!
A hírlevél marketing fontos, a legolcsóbb ügyfélszerző megoldás még mindig ez! Elmondom a legfontosabb tippeket!