Címlista INGYEN elvihető

Igen, most a címlista INGYEN elvihető!

Címlista őszire… Lassan közeledik a nagy őszi lomtalanítás, és már mi is készülünk rá. A belső kiválasztűsú mirigyeink elkezdték kitermelni mindazokat a felesleges dolgokat, amelyeket nem akarunk tovább magunkkal cipelni. Így az őszi lomtalanítás magával hozta az ingyenes címlista lehetőségét, mert sokat dobunk ki belőle. Hátha neked jó lesz valamelyik azokból az e-mail címekből, amelyeket mi már kiselejtezünk.

Cimlista INGYEN Elvihető!

Micsoda? Cimlista INGYEN Elvihető! Bizony!

Hogy tréfálok? Micsoda feltételezés…

Igen! Ismét egy tréfa áldozata lettél, mert nem létezik ingyenes címlista! Sajnos vagy nem, de hirtelen nem találtam jobb asszociációt. Milyen az ingyenes címlista? Szemét, igaz? Persze, az is igaz, hogy mások szemete nekünk aranybánya lehet, ha mondjuk őrült tudósok vagyunk, és az upgardelt időgépbe már nem kell, hogy villám csapjon, hanem eleggendő pár zöldség a melletünk álló kukából.

A címlista világa egészen más!

Sajnos azonban a címlista világa nagyon szigorú, mert a hatékony és törvényes email adatbázis építésnek feltételei vannak! Akár oda is adhatnám – persze nem véletlen a feltételes mód, mert soha nem fogom odaadni senkinek – az én címlistámat valakinek… De mit kezdene vele? Ezek a feliratkozottak ugyanis önként iratkoztak fel az én e-mail-címlistámra. Talán azért, mert hasznosat írtam, új ötleteket merítettek az írásaimból vagy éppen nem értettek telejesen velem egyet, de mégis volt bennem valami. Ismernek engem, tudják, hogy igyekszem kézzelfogható és hatékony praktikákat, vagy éppen nekem nagyon nem tetsző dolgokat kifigurázni itt.

Tehát a címlista szemében egy ugyanolyan spammer lenne, mint bármelyik!

Következésképpen mivel nálam regisztráltak – önkéntesen hírlevél regisztráció -, engem ismernek, bennem bíznak mástól a világon semmit meg nem vennének! Ha nekik valaki más bármit kiküldene hírlevélben, akkor csak egy újabb spammelő lenne a szemükben, aki tolja nekik az okoskodó kéretlen leveleket.

Miért olyan nehéz megérteni, hogy a JÓ címlista nem hullik csak úgy az öledbe?

Így a legkézenfekvőbb és legjobb tanácsom, hogy kezdj el egy saját e-mail-címlistát építeni! A legjobb, ha másra bízod az építését, mert sok buktatós játék ez a műfaj. Talán ezért sem véletlen, hogy oly sokan szeretnék egyszerűen, kényelmesen megoldani a címlista hiányukat. Ők még nem estek arcal az aszfaltnak, ezért vagy megtanulják itt vagy a saját bőrükön, hogy ez egy igen drága játék, hafeketézés is van benne.

Ami biztosan garantálható!

Ha letöltesz egy e-mail-címlistát vagy egy arctalan valakitől veszel egyet, akkor bizonyosan meg fognak büntetni a kiküldéseknél. Na nem olyan nagy összegre, mert félmillió  vagy maximum tíz millióra büntettek eddig vállalkozásokat itthon. Szóval, ha neked sem számít egy ilyen összeg, akkor bátran állj neki címlistákat letölteni, verbuválni.

Efficiens ügyfélszerzés a cél?

A  letöltött címlista törvénybe ütközik, használatának megítélése negatív, beárnyékolja a cégedet, téged is. Az ilyen címlisták tagjai nem akarnak vásárolni tőled semmit! Sőt téged sem akarnak látni, hallani, olvasni!

Egy dedikáltan neked épített címlista tagjai viszont csak rád vágynak!

 • felkeltetted a figyelmüket,
 • figyelnek rád,
 • érdekli őket, hogy mit mondasz,
 • mi történik veled,
 • felfeigyelnek a terméked előnyeire,
 • könnyen tudsz nekik értékesíteni, mert bíznak benned.

Te melyik címlista utat választod?

Leszel gonosz spammer? Vagy a bölcs öreg? Akinek minden szavát lesi a közönsége? Csak rajtad áll… Szerintem válaszd a szebb utat! Épít e-mail-címlistát, mert azok az emberek veled fognak szimpatizálni. Az én címlistámhoz hasonlóan ők sem rendelnének mástól semmit. Csak tőled!

A bizalom az interentes értékesítésben a legfontosabb. Főleg olyan szolgáltatásoknál vagy termékeknél, amelyek drágábbak. Ott nagyon megnézik az emberek, hogy kitől vásárolnak.

Szóval! Kerüld el nagy ívben, felejtsd el most azonnal az ingyenes címlista kifejezést is, mert egyrészt semmi sincs ingyen, másrészt pedig ami ingyen van az olyan is. Ha még nem tanultad volna meg, hogy az olyan milyen, akkor elárulom, hogy az ügyfeleim 70-80%-a már megégette magát az ingyenes vagy a marketing CD, vásárolt címlistákkal. Ez egész egyszerűen egy tanulópénz… Te döntöd el, hogy miként kezded el a pályafutásodat. Érdemes rám hallgatnod, mert nem a levegőbe beszélek, hanem tapasztalatból írom ezeket a sorokat, mert szeretnélek megvédeni, ha netán tapasztalat hiányában ilyen címlista fákba vágnád a fejszédet. 🙂

Címlista fundamentum

Építs e-mail-címlistát, mert ezek az emberek, regisztrálok konkrét érdeklődést tettek a terméked, szolgáltatásod, misszód fundamentumával kapcsolatosan. Ők értékesek neked, sőt ők a legértékesebbek, mert belőlük lesznek a konkrét érdeklődőid, vevőid.

3 thoughts on “Címlista INGYEN elvihető

 1. Borbás Tibor

  Hello

  Van egy műszaki webshopunk 8000 termékkel és mindennel felszerelve ami jó egy shopban.

  Kellene legális címlista amire tudunk már most küldeni hírleveleket és nem kell félnünk a Spammolás miatt.

  Tudsz segíteni ?

 2. Nándi

  Annyira jó, hogy van 50 cikked arról hogy címlista ingyen letöltés, de mindegyikben csak dumálsz, és sehol egy link…

  1. Bökönyi Norbert

   Kedves Nándi!

   Köszönöm a hasznos észrevételedet.
   Valószínűleg nem volt időd elolvasni a cikkeket, mert céltudatosan a címlista letöltést kerested.

   Egy email címlistát már nem lehet csak úgy letölteni.
   A legjobb út az ügyfélszerzéshez az e-mail adatbázis építés.
   Ez egy rögös út, hosszú folyamat, de roppant hasznos.

   Az ilyen letöltött marketing listákra való kampányolásból komoly pénzbírságot kaphatsz.
   A lényeg, hogy e-mail címlistát nem lehet már csak úgy letölteni.
   Az SPAM.
   És ez az oldal pontosan arról szól, hogy miként lehet törvényesen és jogilag megtűrt módon fejleszteni az e-mail marketingedet.

   Üdv:

   Norbert

cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Fresh Coffee
Subscribe to our free newsletter and get all the coffeeshop's news right into your mailbox. And a cup of mocha for free.
111 napos Email kurzus?
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről, törvényekről.

Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. A jogi rizsától függetlenül az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom!
ARE YOU READY? GET IT NOW!
Figyelem!
A hírlevél marketing fontos, a legolcsóbb ügyfélszerző megoldás még mindig ez! Elmondom a legfontosabb tippeket!