Landing page szövegírás

Landing page szövegírás – cool érkezési oldal

Landing page szövegírás?

Ha egy reklám kampányt, hirdetést szervzel vagy akár a saját email címlistádra küldesz ki valamilyen anyagot, netán ajánlatot, akkor érdemes egy fogadó, érkezési oldalt vagy külföldiül landing oldalt készíteni. Ezek a landing oldalak a meggyőzésre vannak kihegyezve, a közös ismérvük, hogy érdeklődés, vásárlás irányába mozdítsák el a látogatókat.

Miért fontos a landing page szövegírás?

A landing page szövegírás nagyon sok előzményt, tapasztalatot követel, mint a legtöbb marketinges eszköz, ez is empirikus, azaz tapasztalati úton sajátítható el. Rengeteg kampányt kell ahhoz levezényelni, hogy jól tudj felépíteni egy ilyen oldalt. S ha nem sikerül a jó felépítés, akkor egy külső hirdetés ára – amit megvásárolsz egy másik weboldalon, egy másik hírlevélben -, lehet, hogy az ablakon kidobott pénz lesz… Ezért fontos a landing page szövegírás, nélkülözhetetlen!

Landing page szövegírás, landing oldal készítés

Landing page, landing page szövegírás, landing oldal készítés

Halottad már, hogy a marketing fele kidobott pénz?

Ezzel én nem értek egyet, – mert manapság nagyon precízen lehet mérni az online reklámokat – de elég sok embertől hallottam már ezt a közhelyet, mert valószínűleg ők is hallották valahol, valakitől…  Egy bizonyos, hogy szükség van a landing page szövegírás megoldásomra, mert a segítségével jobb eredmények születnek bármely kampányodból.

Mit kockáztatsz ha nem hallgatsz rám?

Ha nem élsz a landing page szövegírás megoldásommal és nincs jól kidolgozott landing oldalad a kampányodhoz, akkor a marketing kereted vagy befektetésed – nem a fele, hanem az egész – kidobott pénz lesz.

Akkor neked is kell…

Csak azért biztatlak a kreatív szövegírás megoldásra, mert az embereknek tele van a hócipőjük a reklámokkal, a legtöbb reklám dög unalom, a legtöbb hírlevél nagyon gyenge, a legtöbb weboldal roppant hanyag és semmi reakciót nem vált ki az emberek többségéből, mint a jobb felső sarokban található X -bezárom – jelet. Egy érkezési oldalon átütő erőre, robbanó szövegre, felturbózó motivációra, még soha nem látott figyelemfelkeltésre van szükség. Ha ez önerőből neked sem megy, az nem szégyen, egyszerűen ehhez is nagyon sokat kell tanulni, tréningezni és számos ilyen kampányt levezényelni. Ez is egy kihívásokkal teli szakma és évről-évre több erőforrást igényel, mert az emberek ingerküszöbe is folyamatosan emelkedik.

Mit kell tenned, hogy te is hatékony, kiszámítható eredményeket hozó landing oldalakat realizálj?

Csak annyit kell tenned, hogy most ide kattintasz a “Kapcsolat” űrlapot kitöltöd – jobb oldalon találod – és várod a visszahívásunkat.

Milyen megoldásaim vannak?

Precíz email címlista építés

Céges email lekutatás

EDM kiküldés, hírlevél kiküldés

Hírlevél szövegírás

cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Fresh Coffee
Subscribe to our free newsletter and get all the coffeeshop's news right into your mailbox. And a cup of mocha for free.
111 napos Email kurzus?
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről, törvényekről.

Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. A jogi rizsától függetlenül az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom!
ARE YOU READY? GET IT NOW!
Figyelem!
A hírlevél marketing fontos, a legolcsóbb ügyfélszerző megoldás még mindig ez! Elmondom a legfontosabb tippeket!