E-mail lista bérlése

E-mail lista – hogyan juthatsz hozzá?

A marketinged része az EDM, vagy másképpen e-mail marketing? Ha nem, akkor érdemes elgondolkodnod rajta, mert annak kellene lennie. Abban az esetben, ha B2B vonalon értékesítesz, akkor meg is vásárolhatsz egy ilyen listát, amin keresztül újabb érdeklődőket érhetsz el.  Mégpedig azért, mert az e-mail rendkívüli gyorsasága és közvetlensége továbbra is az egyik legefficiensebb módja a hideg B2B hallgatóság elérésének.

 Az e-mail lista megvásárlása új kapukat nyithat meg, és több szempontból is érdekes lehet vállalkozásod számára. Egy megfelelően célzott e-mail lista sok érdeklődőt, de akár vevőt hozhat, akik még nem találkoztak az egyedi üzleti megoldásaiddal.  Ebben a bejegyzésben az e-mail lista bérlésének az előnyeiről lesz szó.

E-mail lista bérlése – Milyen előnyöket tartogathat?

E-mail lista

Szeretnéd népszerűsíteni az első webináriumodat, de még nincs e-mail listád?

Új embereket szeretnél elérni? Gondoltál már arra, hogy bérelj egy 100% GDPR biztos e-mail listát?

Ha most hallasz először az e-mail listák bérléséről, akkor a legjobb helyen jársz!

Az E-mailcímlista oldalán megtudhatsz mindent, amit az e-mail listák bérléséről tudni kell, hogy biztos eredményeket érj el vele, és tömegekhez juthass el vállalkozásod hírével, rövid idő alatt.

Elöljáróban a legfontosabb, hogy nem érdemes az érvényben lévő GDPR szabályozások miatt bedőlni azoknak a hirdetéseknek, akik adatbázist árulnak egy az egyben. Ezek valószínűleg nem felelnek meg a törvényeknek. A mi listánk egy jól karbantartott lista, amelyen B2B és B2C címek vannak, de a B2C listánkon mindenki hozzájárult ahhoz, hogy promóciós tartalmú e-maileket kapjon ügyfeleinktől.

Mi az Email lista bérlés

Tömören megfogalmazva, egy e-mail lista bérlése azt jelenti, hogy egy harmadik félnek fizetünk egy megállapodott összeget azért, hogy használhassuk az e-mail adatbázisukat egy e-mail marketing kampány kiküldéséhez.

Egy e-mail lista bérlése esetén mi küldjük az e-mailt a vállalkozásod nevében a kapcsolati listánknak.

Előzetes egyeztetést követően elkészítjük az e-mail kampány dizájnját és szövegíróink megírják a levél tartalmát a tárgysorral együtt.

Mi történik az e-mail lista bérlése során?

  • Megállapodunk abban is, hogy hány címzettnek fogjuk elküldeni az e-mailt.
  • Valamint abban, hogy milyen időpontban lesz a legideálisabb kiküldeni. Itt az eddigi tapasztalatainkra hagyatkozunk, az iparágadnak megfelelően.
  • Elkészítjük az e-mail tervezetét, és ha elkészült, elküldjük jóváhagyásra.
  •  Küldés előtt teszteljük a technikai hátteret, hogy valóban biztosak lehessünk abban, hogy az e-mail megérkezik az elektronikus postaládákba.
  • Legvégül kiküldjük az e-mailt a megbeszélt napon és időpontban a szerverünkről.

Növeld az elérést és az értékesítést is

Mindig, amikor újabb e-mail listára küldesz levelet, bővítheted a lehetséges vásárlóid sorát. Minél többen kapják meg az üzeneted, annál több lehetséges vásárló válhat belőlük. A lényeg az, hogy ideális partnert keress, aki segít az érdekeidet érvényesíteni, kiválóan megfogalmazni és célba juttatni az üzeneted.

A bérelt e-mail lista lehetőséget teremt arra, hogy egy új közönség felé terjeszkedj. Ha sikerül jól bemutatnod a céged és megfogalmazni a legfőbb üzeneted a lehetséges ügyfeleidnek, akkor több vásárlást generálhatsz.

Érdemes figyelembe venni, hogy a globális e-mail felhasználók száma 2020-ban 4 milliárd volt. Ez a szám 2023-ra valószínűleg 4,5 milliárd felhasználóra emelkedik. Ez a földünk népességének a fele és ennek elég nagy százaléka olyan céges email cím, amelyek potenciális ügyfeleid lehetnek a jövőben.

Email lista bérlés, ami működik

Miért bérelj és ne vásárolj? Mert az E-mail adatbázissal kereskedők egy excell táblázatban lévő címeket adnak át, melyek kétes helyről származhatnak, kétes módszerekkel gyűjtötték őket. A e-mail készítése és kiküldése ezután 100%-ban a vevő gondjaira van bízva, ezért felelősséget nem vállalnak.

Mi úgy gondoljuk, hogy az átláthatóság a legjobb módja a bizalom kiérdemlésének. Ha egy e-mail adatbázissal kereskedő ügynökség nem hajlandó kellő információkat adni, akkor az aggasztó jel.

Érdemes lehet e-mail lista bérlése előtt megkérdezni az ügynökséget milyen márkák, vagy vállalkozások használták korábban az adott e-mail listát és akár azt is milyen eredményeket értek el.

E-mail marketing tanácsadás – cikk

Jó referencia lehet tudni azokról a márkákról, amelyekkel korábban már dolgoztak együtt. Egy kéretlen email lista használata negatív hatással lehet a vállalkozásodra, károsíthatja azt.

Miért érdemes ránk bízni az e-mail szövegezését?

A bérelt e-mail listához másfajta stílusban kell megszólítani a közönséget, mint a saját magad által épített e-mail listánál. Az ilyen jellegű e-mailek megtervezésekor szem előtt kell tartani azt, hogy ez egy teljesen új közönség, amely esetleg még nem hallott a cégedről.

Ehhez egy meggyőző bevezető ajánlatot kell készíteni, ha hatékony e-mail kampányt szeretnél. Az ajánlat kidolgozása természetesen a Te és csapatod/munkatársaid feladata. Az e-mail szövegezésében viszont ajánlott profikra hagyatkozni, mivel egy hírlevél kiküldésénél nincs sok lehetőség megragadni a figyelmet. Ügyfeleink ezért szinte kivétel nélkül minket szoktak megbízni ezzel a feladattal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Fresh Coffee
Subscribe to our free newsletter and get all the coffeeshop's news right into your mailbox. And a cup of mocha for free.
111 napos Email kurzus?
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről, törvényekről.

Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. A jogi rizsától függetlenül az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom!
ARE YOU READY? GET IT NOW!
Figyelem!
A hírlevél marketing fontos, a legolcsóbb ügyfélszerző megoldás még mindig ez! Elmondom a legfontosabb tippeket!