Épített céges email

Az épített céges email lista hatékonyabb!

Hogyan tudsz te is épített email címlistát realizálni?

Az épített céges email címlista komoly szakmai felkészültséget kíván. Ugyanis céges vonalon másként kell kommunikálni, mint privát személyek elérésénél. Egy ilyen kampányban döntéshozókat, cégvezetőket, vállalkozókat szólítunk meg, ezért nagyon nagy hangsúlyt kell a reklámüzenetre, mondanivalóra és a motivációra fektetni. A céges email címlista építése is egy kampányötlettel, kreatívok, érkezési oldal gyártásával, valamint a kampány indításával kezdődik. Tehát az email adatbázis építés több lépésből, megannyi folyamatból áll.

 

Épített céges email címlista, épített céges email

Épített céges email címlista, épített céges email adatbázis

Hogyan születik egy épített céges email címlista?

Céges email címlista építés során fokozott figyelmet kell szentelni minden részletre. Az email címlista építés kelléke egy reklámkampány, kreatív anyagok vagyis bannerek, reklámszövegek, hírlevelek és egy precízen felépített érkezési oldal. Valamint a nélkülözhetetlen ajánlat, azaz miért adják meg az email címüket?! Milyen előnyt tudsz nekik biztosítani? Ezeken a gondolatokon nem lehet eleget rugózni…

Miért ne vágj bele egyedül a céges email címlista építésbe?

Az online marketingnek eme területe felkészültséget igényel! 9 éve az első kampányaim koránt sem voltak sikeresek. Pedig akkoriban még sokkal könnyebb volt email adatbázist építeni, mert kevesebb volt a hírlevél. Bizony komoly befektetés mehet kárba, ha nem klappol minden az email címlista építés során. Évekbe került a folyamatok finomítása és a titkos recept kidolgozása.  Ma már a 179-ik projekten túl, elmondhatom, hogy a legtapasztaltabb hazai szakemberek egyike én vagyok és neked is biztonsággal és kiszámítható gyorsasággal tudok céges email címlistát építeni.

Milyen okból kifolyólag érdemes szakemberre bízni?

Ha úgy érzed, hogy mégis belevágsz, akkor is nagyon óvatosan, mert a legtöbben az unalmas reklámszövegeken, gyenge regisztrációs motiváción túl a leggyakrabban az adatkezelési szabályzat, jogi nyilatkozat pontatlan megfogalmazása miatt szoktak elvérezni. Ez is egy szakma… Vagyis kettő, ha konkrét akarok lenni, mert pengének kell lenni marketingből és jogból egyaránt…

Az épített céges email bázist értékesítheted?

Nem! Sajnos vannak ilyen téren is ügyeskedők, de egy a te céged nevére és adatkezelési számmal ellátott listát nem adhatsz-vehetsz, mint a tojásokat a piacon. Ez egy nagyon szenzitív terület, szóval véletlenül se jusson eszedbe, hogy áruba bocsátod a megépített adatbázisodat…

Mit kell tenned, hogy te is megszerezz egy épített céges címlistát?

Csak annyit kell tenned, hogy most ide kattintasz a “Kapcsolat” űrlapot kitöltöd – jobb oldalon találod – és várod a visszahívásunkat, mert díjmentesen visszahívunk!

Milyen megoldásaim vannak?

Céges email lekutatás

EDM kiküldés, hírlevél kiküldés

Hírlevél szövegírás

Érkezési oldal szövegírás, landing page szövegírás

One thought on “Épített céges email

  1. Pingback: Hírlevél marketing - EmailCímlista.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Fresh Coffee
Subscribe to our free newsletter and get all the coffeeshop's news right into your mailbox. And a cup of mocha for free.
111 napos Email kurzus?
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről, törvényekről.

Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. A jogi rizsától függetlenül az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom!
ARE YOU READY? GET IT NOW!
Figyelem!
A hírlevél marketing fontos, a legolcsóbb ügyfélszerző megoldás még mindig ez! Elmondom a legfontosabb tippeket!