Hírlevél szövegírás

Kreatív hírlevél szövegírás

Hírlevél szövegírás?

Hírlevél szövegírás minek is az, igaz? 🙂 Talán te is kapsz hírleveleket, olyanokat, amelyekre jelentkeztél és biztos vagyok benne, hogy amolyanok is érkeznek, amiket nem kértél. Egy közös tényezőt azonban mindegyikben felfedeztél, igaz? Mi is az a közös ismérv ezekben a hírlevelekben? Nos, kritikán aluliak, gyengék, csak égetik a cégek velük a listájukat, mert nem értenek hozzá. Csak leírtam. 🙂

EDM szövegírás, hírlevél szövegírás, kreatív hírlevél szövegírás

Kreatív hírlevél szövegírás

Még ehhez is értened kell?

Felejtsd el a gondjaidat… Óh, ez már a huszonhetedik dolog, amit a marketingedben házon belül kéne megoldani, amikor már így is 10-12 órából áll egy munkanapod és a hétvégéket sem kíméled… Erre találtam ki neked is a kreatív hírlevél szövegírás megoldásomat, mellyel hatékony, érdekes hírlevelek születnek. Ráadásul kényelmes, mert mindent elvégzünk helyetted és neked csak ki kell küldened és élvezned a jótékony hatását az általunk írt hírleveleknek. Sőt, a te elképzeléseid szerint valósítjuk vagy szabjuk testre az új vagy meglévő hírleveleidet.

Miért kell neked is a mi hírlevél szövegírásunk?

A mi kreatív hírlevél szövegírásunkkal bombasztikusak lesznek a hírleveleid, az olvasóid már várni fogják, hogy ismét egy-egy levelet kapjanak tőled, mert izgalmasak, olvasmányosak lesznek. Hatalmas érték lesz bennük, hogy ezeknek a hírleveleknek a hatására az email címlistáidról, email adatbázisaidról több érdeklődés, vásárlás fog születni, mindemellett kevesebb lesz a leiratkozás is, mert a minőségibb levelek fenntartják az olvasók figyelmét.

Milyen témában írtunk eddig hírleveleket?

Hírlevél írás megoldásunkat eddig alkalmaztuk turisztikában, webáruházak széles palettájánál – masszázsfotel, szórakoztató elektronika, adathordozók, vitamin, utazás, wellness, stb -, gépjármű kereskedéseknél, kisteherautó kereskedésnél, képzéseknél, tréningeknél is. Széles területen alkalmaztuk már a kreatív hírlevél írás megoldásunkat, ám az eredmények egységesen – persze más-más arányban – pozitív visszajelzéseket realizáltak ügyfeleim részére.

Mit kell tenned, hogy te is fantasztikus hírleveleket küldhess az olvasóidnak, ügyfeleidnek?

Csak annyit kell tenned, hogy most ide kattintasz a “Kapcsolat” űrlapot kitöltöd – jobb oldalon találod – és várod a visszahívásunkat.

Milyen megoldásaim vannak?

Precíz email címlista építés

Céges email lekutatás

EDM kiküldés, hírlevél kiküldés

Érkezési oldal szövegírás, landing page szövegírás

cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Fresh Coffee
Subscribe to our free newsletter and get all the coffeeshop's news right into your mailbox. And a cup of mocha for free.
111 napos Email kurzus?
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről, törvényekről.

Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. A jogi rizsától függetlenül az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom!
ARE YOU READY? GET IT NOW!
Figyelem!
A hírlevél marketing fontos, a legolcsóbb ügyfélszerző megoldás még mindig ez! Elmondom a legfontosabb tippeket!