Hírlevél szövegírás

Kreatív hírlevél szövegírás

Hírlevél szövegírás?

Hírlevél szövegírás minek is az, igaz? 🙂 Talán te is kapsz hírleveleket, olyanokat, amelyekre jelentkeztél és biztos vagyok benne, hogy amolyanok is érkeznek, amiket nem kértél. Egy közös tényezőt azonban mindegyikben felfedeztél, igaz? Mi is az a közös ismérv ezekben a hírlevelekben? Nos, kritikán aluliak, gyengék, csak égetik a cégek velük a listájukat, mert nem értenek hozzá. Csak leírtam. 🙂

EDM szövegírás, hírlevél szövegírás, kreatív hírlevél szövegírás

Kreatív hírlevél szövegírás

Még ehhez is értened kell?

Felejtsd el a gondjaidat… Óh, ez már a huszonhetedik dolog, amit a marketingedben házon belül kéne megoldani, amikor már így is 10-12 órából áll egy munkanapod és a hétvégéket sem kíméled… Erre találtam ki neked is a kreatív hírlevél szövegírás megoldásomat, mellyel hatékony, érdekes hírlevelek születnek. Ráadásul kényelmes, mert mindent elvégzünk helyetted és neked csak ki kell küldened és élvezned a jótékony hatását az általunk írt hírleveleknek. Sőt, a te elképzeléseid szerint valósítjuk vagy szabjuk testre az új vagy meglévő hírleveleidet.

Miért kell neked is a mi hírlevél szövegírásunk?

A mi kreatív hírlevél szövegírásunkkal bombasztikusak lesznek a hírleveleid, az olvasóid már várni fogják, hogy ismét egy-egy levelet kapjanak tőled, mert izgalmasak, olvasmányosak lesznek. Hatalmas érték lesz bennük, hogy ezeknek a hírleveleknek a hatására az email címlistáidról, email adatbázisaidról több érdeklődés, vásárlás fog születni, mindemellett kevesebb lesz a leiratkozás is, mert a minőségibb levelek fenntartják az olvasók figyelmét.

Milyen témában írtunk eddig hírleveleket?

Hírlevél írás megoldásunkat eddig alkalmaztuk turisztikában, webáruházak széles palettájánál – masszázsfotel, szórakoztató elektronika, adathordozók, vitamin, utazás, wellness, stb -, gépjármű kereskedéseknél, kisteherautó kereskedésnél, képzéseknél, tréningeknél is. Széles területen alkalmaztuk már a kreatív hírlevél írás megoldásunkat, ám az eredmények egységesen – persze más-más arányban – pozitív visszajelzéseket realizáltak ügyfeleim részére.

Mit kell tenned, hogy te is fantasztikus hírleveleket küldhess az olvasóidnak, ügyfeleidnek?

Csak annyit kell tenned, hogy most ide kattintasz a “Kapcsolat” űrlapot kitöltöd – jobb oldalon találod – és várod a visszahívásunkat.

Milyen megoldásaim vannak?

Precíz email címlista építés

Céges email lekutatás

EDM kiküldés, hírlevél kiküldés

Érkezési oldal szövegírás, landing page szövegírás