Mobilra optimalizált hírlevél – olvasás mobilról

Te tudod, hogy miért elengedhetetlen mobilra optimalizálni a hírleveled?

2007 óta rohamosan nőtt az okos telefonokat használók száma, így már akkoriban érdemes volt a mobilra optimalizált hírlevél használata. Ez már nem csak egy szórakoztató eszköz, hanem a legtöbb ember életének a része. Sokan a reggeli kávé mellett a mobiljukról olvassák el az email üzeneteiket, éppen ezért már nem engedheted meg magadnak, hogy ne igazodj ezekhez a kis kijelzőkhöz is. Sőt a nagy ötletek tudod, hogy hol születnek… Igen, ott is a mobiljainkat bújjuk.

Hírlevél olvasás mobilról

Hírlevél megnyitás, olvasás a mobiltelefonon.

Miért használják egyre többen a mobiljukat email olvasásra is?

A mobiltelefonunk mára az életünk szerves részévé vált.

Gondolj csak bele, mi történik, ha nem éred el rögtön a kolléganődet? Ha nem jön a villamos vagy a metró 1 percen belül? Olyankor tiszta ideg a legtöbb ember, mert ez ma már egy norma, hogy bárkit azonnal el lehet érni…

Ezeken az okos eszközökön már szinte bárhol elérhetjük az online tartalmakat, megtervezhetjük rajta a napi teendőinket, megnézhetjük az időjárást, a CRM rendszerünkben a feladatainkat, így nagy segítséget nyújtanak a mindennapokban és a munkánkban is. Akár boltban sorban állás közben vagy amíg a buszra várunk elolvashatjuk az emailjenket, amikre máskor nem biztos, hogy lenne időnk.

Mobilra optimalizált hírlevél – igazi kihívás?

Akkoriban még a mobilra optimalizált weboldalak sem léteztek itthon, legfeljebb csak pár ügyfelünk rendelkezett ezzel a fajta megoldással, mert nagyon magas befektetést igényelt egy mobil oldal lefejlesztése. Ma már más a helyzet, mert minden weboldal mobil optimalizált, ha nem akkor a Google hátraküldi a – serp – sorban.

Mi a valóság a mobilbarát email marketinggel?

Napjainkban a hírlevelekkel van a gond, mert nagyon kevés a jó közöttük. Még kevesebb a mobil kompatibilis reklám levél. A mobilra optimalizált hírlevelek pedig a bevételeket erőteljesen serkentik, de ezzel a cégvezetők csak akkor szembesülnek, ha mégis jól sikerül egy-egy hírlevél akciójuk. Sajnos ebből van a kevesebb a legtöbb vállalkozásban, ezért egyre gyengébbnek gondolják a hírlevél marketinget.

Pedig működik, de rossz hírlevelekkel lehet jó eredményeket elérni?

Langyos témákkal, mobilon rosszul megjelenő vagy mikroszkopikus betűmérettel lehet csattanós, profitrobbantó  üzeneteket átadni? Olvashatatlan… Az ilyen hírleveleket törlik, a küldője nem szentelt elég energiát rá, ezt az olvasók is látják. Akkor ők miért foglalkozzanak egy ilyen levéllel, igaz?

Mire figyelj a hírlevél megtervezésénél?

Adok néhány tippet, hogy a mobilra optimalizált hírlevél üssön!

– Használj témát érintő címet.
– Írd be a feladó részbe a neved.
– Szólítsd meg a keresztnevén a hírlevél feliratkozott olvasót.
– Akár a hírlevél tárgyában is szólítsd a keresztnevén.
– Írj egy leadet a levélhez – bevezetőt -, hogy miért érdemes elolvasni a hírleveledet.
– Használj kevés képet.
– A képek helyét is töltsd meg szöveggel (alt tag, ha nem jelenik meg ne éktelenkedjen ott üresen a helye).
– Legyen valami “akció”, ami cselekvésre buzdít.
– Legyen benne kép rólad.
– Érdemes feltüntetni, hogy hol, mikor iratkozott fel.
– Legyen leiratkozás!

A mobil hírlevél sablon kérdése

Tartsd be ezeket az egyszerű lépéseket és mindenképpen mobilra optimalizált hírlevelet küldj ki, mert manapság egy normál levéllel csak felbosszantod az olvasóidat, ha nem tudják megnyitni. Mobil hírlevél templateket le lehet tölteni a netről, de egyedileg el lehet készíttetni.

Az egyedi hírlevél sablon

A letölthető hírlevél sablon olyan amilyen… Az egyedi hírlevél sablon pedig abban más, hogy lesz hozzá support. Azaz lesz hozzá segítséged, mert segítség nélkül sokszor – de leginkább mindig – annyi időt lehet elvesztegetni egy-egy ingyenes gányolmány kiismerésére, helyrehozására okán, hogy sokkal jobban megérte volna azt a pár órát hasznosan eltölteni. Persze ez a te pénztárcád és döntésed, de a látszólag “ingyen” a végén mindig drágább, mintha megrendelnél egy egyedi hírlevél sablont.

cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Fresh Coffee
Subscribe to our free newsletter and get all the coffeeshop's news right into your mailbox. And a cup of mocha for free.
111 napos Email kurzus?
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről, törvényekről.

Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. A jogi rizsától függetlenül az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom!
ARE YOU READY? GET IT NOW!
Figyelem!
A hírlevél marketing fontos, a legolcsóbb ügyfélszerző megoldás még mindig ez! Elmondom a legfontosabb tippeket!