Email címlista építés

Email címlista építés megoldásunkról néhány gondolat

Hogyan tudsz te is épített email címlistát realizálni?

Az email címlista építés egy nagyon megalapozott szakértelmet, rengeteg tapasztalatot kívánó területe az online marketingnek. Talán ez az egyik legnehezebb… Épített email címlista értékesítése nem lehetséges! Ha valaki, mert vannak ilyen valakik épített címlistát árulnak, akkor az egy jogellenes, törvényi rendelkezésekre fittyet hányó törekvés. Ugyanis az email címlista építés pontosan arról szól, hogy neked – a te cégednek – épül. Tehát nem lehet készen megvenni, hanem az épített címlista a te vagy egy erre készített érkezési oldalon csak neked épül fel. A regisztrálók pedig önkéntesen kérik a te hírleveledet…

Hatékony email címlista építés, mely kiszámítható eredményeket hoz

Email címlista építés – válaszd biztonságos, hatékony utat…

Hogyan épül fel egy email címlista?

Email címlista építés során fokozott figyelmet kell szentelni minden részletre. Az email címlista építés kelléke egy reklámkampány, kreatív anyagok vagyis bannerek, reklámszövegek, hírlevelek és egy precízen felépített érkezési oldal.

Miért ne vágj bele egyedül az email címlista építésbe?

A marketing ezen területe tényleg komoly felkészültséget igényel, amikor nekiláttam 9 évvel ezelőtt, akkor bizony az első kampányaim koránt sem voltak teljesek és sikeresek. Bizony komoly befektetés mehet kárba, ha nem klappol minden  az email címlista építés során. Szerencsére ma már a 179-ik projekten túl, elmondhatom, hogy a legtapasztaltabb hazai szakemberek egyike én vagyok és neked is biztonsággal és kiszámítható gyorsasággal tudok email címlistát építeni.

Mit kell tenned, hogy te is megszerezz egy épített címlistát?

Csak annyit kell tenned, hogy most ide kattintasz a “Kapcsolat” űrlapot kitöltöd – jobb oldalon találod – és várod a visszahívásunkat.

Milyen megoldásaim vannak?

Céges email lekutatás

EDM kiküldés, hírlevél kiküldés

Hírlevél szövegírás

Érkezési oldal szövegírás, landing page szövegírás