Email címlista eladó

Email címlista eladó szlogennel láttam egy apróhirdetést!

Email címlista eladó felkiáltással láttam egy felhívást, ahol 2.5 millió privát cím találhat gazdára! Ha sietsz, mert időkorlátos az ajánlat. Persze, hogy megint kiforgatom a dolgokat, mert ilyen email címlista nem lehet eladó! Ugyanis a privát cím nagyon érzékeny adat, amit nem lehet csak úgy adni, venni!

Biztos, hogy nem lehet így adatot venni?

Egészen biztos lehetsz benne, hogy ilyen formában nem lehet adatot venni, mert ezek privát email címek. A privát email címekkel ezek a személyek beregisztráltak valahová és onnan ellopták ezeket az adatokat. Netán egy robottal gyűjtötték össze ezeket az email címeket, de ez a lényegen nem változtat. Ezeket az email címeket nem lehet értékesíteni!

Eladó email adatbázis? Email címlista eladó?

Eladó email adatbázis? Email címlista eladó?

Milyen következménye lesz annak, ha ilyen marketing adatbázisokat használsz?

Akkor azonnali büntetésben fogsz részesülni, mert ilyen címeket csak akkor alkalmazhatsz, ha nálad regisztráltak vagy egy partner épített dedikáltan a te vállalkozásod nevére.

Email címlista eladó?

Ráadásul ki az a marha, aki egy 2,5 milliós méretű, működő hírlevél adatbázist eladna neked pár ezer forintért? Egy ilyen adatbázis még manapság is aranybánya, ha szakszerűen van ápolva.

Mire számíthatsz egy ilyen bázisból?

Legyünk teljesen őszinték, hogy semmi jóra, mert lesz egy vagonnyi visszapattanó levél. Egy ilyen bázisnak az 50-95%-a ilyen címet jelent. Ráadásul nem túl etikus, hogy őket macerálja valaki kéretlenül, mert az nem valami elegáns. Lehetnek belőle felhergelt olvasók, akik bosszút állnak rajtad a közösségi oldalaidon. Tudok olyan vállalkozóról, aki emiatt zárta be a közösségi oldalait, amelyekbe előtte milliókat feccölt. Lesz belőle egy két vásárlód, de ne számíts semmi jóra egyébként, mert senki nem szereti a spam levelek kiküldőit…

Mi a baj az email címlista eladó feliratokkal?

Az email címlista eladó apróhirdetésekkel, hirdetésekkel alapvetően az a probléma, hogy tutira átverés áll mögöttük. Ugyanis nem lehet privát címeket adni és venni, mert ezt törvény tiltja. A józan ész is azt diktálja, hogy az ilyesmiben valami bűzlik. Na már most ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az sajnos nem igaz. Gondolom, hogy ezt már te is megtanultad eddigi életed során. Pontosan ezért nem szabad bedőlni az ilyen hirdetéseknek, mert ezt a bázist már eladták előtted sok ezer vállalkozónak, akik elkezdték rá kiküldeni a dög unalmas hírleveleiket, mert lövésük sincs a marketingről és várták a csodát, amely nem jött el.

Mit eredményeztek a kiküldők spam hírlevelei?

Sajnos azt hozta magával, hogy a lopott bázis tagjai 99%-ban e-mail címeket váltottak! Sajnos azokat is megszívatták ezek a félbolondok, a küldözgetők, akik önkéntesen regisztráltatták fel ezeket a személyeket, hogy korrektül és teljesen törvényesen küldhessenek ki nekik hírlevelet. Na de ez mindig így szokott lenni, hogy a szépen, jogilag, emberileg korrektül játszókat megszívatja pár infantilis hülye.

Mi a megoldás, ha hírlevél marketinget akarsz indítani?

Először is felejtsd el az ilyen hirdetéseket: email címlista eladó! Aztán tegyél fel egy felugró ablakot a weboldaladra, kezdjél el hírleveleket írni vagy jobban jársz, ha hírlevél szövegírásban egy szakértőhöz fordulsz, mert borzalmas rosszak a hírlevelek, amiket látok. Továbbá szükséged lesz címlistára, amelyet folyamatosan építened kell, mert mindig lesz leiratkozód! Olyan hírlevelet én még nem láttam, amelyet kiküldve ne lett volna leiratkozás! Szóval ez folyamatosan kell menjen, mert te is folyamatosan várod belőle a bevételeidet, igaz?Akkor teljesen egyértelmű, hogy állandóan futnia kell egy ilyen címlista építő projektnek!

Miért jó neked a folyamatos email címlista építés?

Mi futtatunk ilyen kampányokat, ahol folyamatosan építjük az email címeket az ügyfeleink részére! A folyamatos kampányok előnye, hogy meg lehet mondani, hogy egy hónapban mekkora keretet tudsz erre szánni, mint egy AdWords vagy Facebook kampány esetében is, így jól kalkulálható, kiszámítható! Pontosan látni fogod, hogy mennyi az annyi a hónap végén. Folyamatos email adatbázis építés ügyben uitt tudsz még olvasni.

Érdekel a folyamatos email címlista építés?

Nincs más dolgod, mint lépj kapcsolatba velem és elmondom neked a részleteket, mert ez egy fantasztikus megoldás! Ugyanis fix keretből folyamatosan épül az adatbázis, akár a te oldalaon, így biztonságos, folyamatos bevételen felül jogilag is kikezdhetetlen!

One thought on “Email címlista eladó

  1. Pingback: Spam szűrők kikerülése - mi a módszer? - EmailCímlista.hu

cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Fresh Coffee
Subscribe to our free newsletter and get all the coffeeshop's news right into your mailbox. And a cup of mocha for free.
111 napos Email kurzus?
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről, törvényekről.

Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. A jogi rizsától függetlenül az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom!
ARE YOU READY? GET IT NOW!
Figyelem!
A hírlevél marketing fontos, a legolcsóbb ügyfélszerző megoldás még mindig ez! Elmondom a legfontosabb tippeket!