SPAM

A gonosz SPAM!

Egyik ügyfelem küldte el nekem a hozzá érkező SPAM levelet, akivel évek óta dolgozunk együtt és inkább már a barátomnak tekintek. A SPAM leveleket lehet sokféleképpen csomagolni: baráti jó tanácsnak, közérdekű közleménynek, pályázati felhívásnak, téged valamilyen veszélytől megóvni kívánó felmentő levélnek, de ettől ez még ugyanúgy SPAM levél… Kéretlen, hiszen te nem járultál hozzá a levél fogadásához és ezzel dióhéjban el is mondtam a lényeget.

Gonosz SPAM

Sok SPAMMER még mindig nem értette meg, hogy feleslegesen munkálkodnak, mert ezzel nem lehet értékesíteni…

Íme a levél:

“Kedves Barátom!
 
Ez egy gonosz SPAM!!! Tőlem Nektek!
Ebben arról értesítelek, hogy a
—weboldal helye
immár fogadja látogatóit.
A facebookon is: www.facebook.com/—facebook oldal helye—
.A régiek mellett hamarosan új kiadványok a webáruházban.
.Naponta-kétnaponta frissülő Dialógus az Írással.
.Rendszeresen frissülő tartalom a Szabálytalan bibliai lexikon, A szabad ember vallása, az Építő keresztény beszédek és más rovatokban.
.Hamarosan útjára indul mentálhigiénés rovatunk is.
Dolgozunk a szerzőgárda bővítésén.
Javaslatokat, észrevételeket a honlapon található űrlapon tehetsz, vagy elküldheted az info@….hu címre.
 
Nem küldök több ilyen ajánlót! (Ezt sem kellett volna – a szerző megjegyzése) Ha érdemesnek találod, ajánld barátaidnak, ismerőseidnek, lájkoljatok vagy diszlájkoljatok,  és iratkozzatok fel a hírlevél-szolgáltatásra (Ezzel kellett volna kezdeni – a szerző megjegyzése).
 
Baráti üdvözlettel:
— Név —

Ahogy én látom egyre több a SPAM a kevesebb helyett. De miért gondolja bármely cég, hogy ezzel képes lesz értékesíteni? A könnyű és gyors pénzszerzési lehetőség persze még mindig sokakban kelt vágyat arra, hogy megtegye ezt a fölöttébb etikátlan lépést. SPAMMER lesz! Érdemes? Neked mi a véleményed?

Szerintem ideje megtanulni, hogy a kéretlen levelekkel nem éritek el a célotokat. Hogy miért? Nagyon egyszerű, senkit nem érdekel az üzeneted egy marketing CD-ről vagy egyéb vásárolt adatbázisból. Csak őket illetve saját magadat kínzod!  Így SOHA nem fog működni az értékesítésed, hogy SPAM leveleket küldesz ki. De miért nem működik?

A tanulság…

Nem ismernek.
Nem is érdekli őket a terméked.
Tudják, hogy SPAMMER vagy.
Nem bíznak benned.

A bizalom értékesít, így nekik SOHA nem fogsz eladni… Neked is volt már ilyen tapasztalatod? Vagy neked is küldözgeti valaki a kéretlen leveleit, küld el nekem és publikálom itt a blogomban.

A lényeg és egyben legnagyobb tanulság pedig: az épített címlistában van az erő!

A kivételek persze erősítik a  szabályt… Ha célzottan küldesz ki kéretlen levelet céges kapcsolati címre és hasznot adsz ezeknek a cégeknek – tudást, probléma feltárást, probléma megoldást -, mert nem lehet mindenkinek 5-10-15 milliója, hogy a célpiacának hirdessen a nekik szóló weboldalakon, magazinokban és onnan gyűjtse be az érdeklődőket… A célzott céges email címlista lekutatás egy vékony jég, de neked is működhet, ha ügyes vagy…

cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Fresh Coffee
Subscribe to our free newsletter and get all the coffeeshop's news right into your mailbox. And a cup of mocha for free.
111 napos Email kurzus?
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről, törvényekről.

Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. A jogi rizsától függetlenül az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom!
ARE YOU READY? GET IT NOW!
Figyelem!
A hírlevél marketing fontos, a legolcsóbb ügyfélszerző megoldás még mindig ez! Elmondom a legfontosabb tippeket!