SPAM címlista

SPAM címlista, te is tagja vagy egynek?

Légy óvatos, hogy milyen (SPAM címlista) címlistát szerzel meg a vállalatod folyamatos bevételeihez, mert könnyen megütheted a bokádat vagy a nyakadat törheted. Ugyanis a Magyar Törvényi Rendelkezések értelmében csak kapcsolati címekre küldhetsz vállalkozások esetében hírlevelet. Kapcsolati címeknek minősülnek a kapcsolat, info, offer, stb. címekkel kezdődő email címek. Persze ezekre sem küldhetsz tömegesen hírlevelet! Amúgy sincs értelme ilyen címlistára hírlevelet küldeni, mert nem biztonságos, nem hatékony. Kivételt képeznek a precízen lekutatott céges címlisták vagy az épített privát címekből álló címlisták. Az épített címlistáról az “Email Címlista” menüpont alatt alatt is találsz még információt.

SPAM címlista, A SPAM nem túl egészséges

SPAM címlista, A SPAM nem túl egészséges, mert tönkre teszed a hírnevedet és még meg is büntethetnek!

Sajnos a legtöbb ilyen árult címlistában benne maradnak olyan címek, amelyek már személyes adatnak, címnek minősülnek. A példa kedvéért a cimlista kukac emailcimlista.hu az én céges email címem, a bn kukac emailcimlista.hu az én személyes címem. Amennyiben az utóbbira küldesz hírlevelet az én önkéntes feliratkoztatásom nélkül és én vagy bármely más vállalat feljelent, hiszen ezt csak példának szánom, akkor 500.000 Ft összegre is megbüntethetnek. Ráadásul ez az összeg hírlevelenként értendő. Tehát három hírlevél 1.500.000 Ft.

Ezek után fel kell tennem a költői kérdést, hogy érdemes játszadozni ilyen SPAM címlistákkal ilyen terhek mellett? Persze ezt neked kell eldönteni… De a hírlevelenkénti 500.000 forintos büntetés lehetősége miatt azért fontold meg, hogy melyik címlista lehetőséget választod… Főként azért, mert egy biztonságos és hatékony címlistával sokkal egyszerűbb ügyfeleket szerezni! Tehát a címlista forrás elég jelentős szerepet játszik…

Ha a cég weboldalán nincs elérhetőség, mobil, vonalas telefon, cím vagy a kinevezett vezető nem vállalja az arcát, akkor keress valami más forrást az email adatbázisod beszerzéséhez, mert csak az árulja így sunnyogva a portékáját, akinek félnivalója van…

Érdemes játszadozni ilyen címlistákkal a hírneved lerontása mellett? Érdemes ilyen megbízhatatlan céget választani?

Válaszd inkább azt, akinél találsz konkrét elérhetőségeket, vonalas telefon, cím, a vezető vállalja az arcát és vannak konkrét referenciáik…

cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Fresh Coffee
Subscribe to our free newsletter and get all the coffeeshop's news right into your mailbox. And a cup of mocha for free.
111 napos Email kurzus?
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről, törvényekről.

Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. A jogi rizsától függetlenül az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom!
ARE YOU READY? GET IT NOW!
Figyelem!
A hírlevél marketing fontos, a legolcsóbb ügyfélszerző megoldás még mindig ez! Elmondom a legfontosabb tippeket!