Biztonságos email címlista

Az épített címlista egy biztonságos email címlista, mely kiszámítható bevételforrást jelent

Találkoztál már kalóz címlistákkal? A kalóz, SPAM címlistákról tudnod kell, hogy a tagjai nem adtak neked hozzájárulást a hírleveled kiküldéséhez. Vállalkozások kapcsolati címére ugyan küldhetsz levelet, de tömegesen hírlevelet nem. Mi lesz az eredménye ha mégis küldesz? Eredmény nem lesz, roppant minimális mértékben… Persze kecsegtető, hogy pár tízezerből vagy majdnem százezerből lesz egy több tízezres címlistád… De attól, hogy veszel egy ilyet ők még nem járultak hozzá ahhoz, hogy hírlevelet küldhess nekik. Ez nem egy biztonságos email címlista! Vagy van kivétel a céges címlisták terén? Igen, itt olvashatsz bővebben a biztonságos céges email címlistákról.

Biztonságos email címlista a hiteltelen kalóz címlisták helyett

Biztonságos email címlista a hiteltelen kalóz címlisták helyett

El tudod képzelni milyen ciki reagálni a kiküldés utáni mérgelődős levelekre? Nem is gondoltál rá, hogy veszélybe sodrod a sok éves márkaépítésedet egy ilyen címlistára való kiküldéssel?

Neked is biztonságos épített email címlistára van szükséged vagy egy precízen lekutatott céges címlistára, mert csak egy olyan épített címlistával szabad dolgoznod, amit kifejezetten a te vállalkozásodnak építettek. Egy ilyen címlista ugyanis sokkal hatékonyabb, biztonságosabb és kiszámíthatóbb eredményeket biztosít számodra. Arról nem is beszélve, hogy nem kell görcsölnöd a kalóz, SPAM listákra történő kiküldés utáni büntetés lehetősége miatt!