Van megoldás a címlistára, ügyfélszerzésre!

Valódi megoldás az email címlistára, a potenciális ügyfélszerzésre!

Előtte szeretnélek képbe helyezni, mert nem mindegy milyen címlistára teszel szert… Látom, hogy egyre többen használnak SPAM adatbázisokat. Valószínűleg a gyors bevételszerzés reményében, de el kell keserítselek ha azt gondoltad eddig, hogy egy marketing CD megvásárlása után te leszel a hazai email expert csoda. A marketing CD és egyéb ilyen kétes helyekről származó email adatbázisokat több ezer vagy tízezer vállalatnak értékesítik. Ráadásul a benne szereplő vállalatok vagy privát személyek SOHA nem kértek tőled hírlevelet. Akkor miért küldesz vagy küldenél nekik? Fel akarod bosszantani őket? Vagy annyira nagy a gond, hogy gyors segítségben reménykedsz? Ne neheztelj rám emiatt, de egyszerűen ez nem működik.

Címlista építés megoldás a vásárlás helyett
Ha címlistára van szükséged.. Megoldás a címlista vásárlás helyett

Címlista építés megoldás a vásárlás helyett

– egy kis visszatekintés –

1997-ben, amikor regisztráltam az első ingyenes email fiókomat még nem volt ismerősöm, akinek lett volna email postafiókja. Elég unalmas volt az élet, hetekig nem kaptam hírleveleket, de még emaileket sem! El tudod ezt ma képzelni? Önként regisztráltam levelezési listákra és fórumokra, hogy hírlevél értesítőket kapjak… Ma pedig mi a helyzet? Átlagosan 60-70 levelet kapok naponta. Neked mennyi érkezik? Biztosan azt gondolod, hogy amit el akarsz mondani az bárkit is érdekel… Miből gondolod, hogy kíváncsiak a mondanivalódra, anélkül, hogy önkéntesen regisztrálnának a hírleveledre?

Röviden fel is vezettem a problémát számodra, hogy miért nem fognak működni soha a spam és egy kétes helyekről szerzett email címlisták. Ez az egyszerű oka, hogy nem kérték a hírleveledet, nem kértük a hírleveledet. Zavarsz vele. Feldühíted vele. Miért tennél kért a saját vállalkozásodban?

A SPAMMEREK mégis küldik a leveleket,  kéretlenül betolakodnak az email ládájába mindenkinek. De miért nem fogják fel végre, hogy csak magukat fárasztják ezekkel a levelekkel? Szerintem öngerjesztő a folyamat… A regisztrált tagok, vagyis, akik részesei a spam címlistának látják a bejövő leveleket. Aztán a sokadik levélnél valahogy maguk is úgy gondolják, hogy ez egy jó buli és vesznek egy kamu címlistát. De olcsón ám, mert az biztosan jó lesz. Az eredmény? Tolják ők is neked a kéretlen leveleket naponta…

Akkor mi a megoldás? Milyen email címlistára van szükséged? Építeni kell a címlistát, mert egy ilyen címlista hatékonysága össze sem mérhető a vásárolt SPAM vagy kalóz címlistákkal. Ha pedig céges megkereséseket akarsz tenni, akkor egy céges email címlista lekutatásra van szükséged.

One thought on “Van megoldás a címlistára, ügyfélszerzésre!

  1. Pingback: Építsünk email adatbázist | EmailCímlista.hu

cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Fresh Coffee
Subscribe to our free newsletter and get all the coffeeshop's news right into your mailbox. And a cup of mocha for free.
111 napos Email kurzus?
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről, törvényekről.

Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. A jogi rizsától függetlenül az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom!
ARE YOU READY? GET IT NOW!
Figyelem!
A hírlevél marketing fontos, a legolcsóbb ügyfélszerző megoldás még mindig ez! Elmondom a legfontosabb tippeket!