A nagyobbak is trükköznek az adataiddal?

A nagyok sem tisztelik az adataidat?

Biztonságban vannak az adataim? Ez a történet azzal kezdődött el, hogy pár hete vásároltam a lézer nyomtatóm mellé egy fotó nyomtatót. Az egyik ár összehasonlító rendszeren bogarásztam az ajánlatokat, ahol rátaláltam álmaim nyomtatójára. Az Árgép oldalán kiválasztottam egy vállalkozást, egyeztettük a paramétereket még telefonon. Utána leadtam a rendelésemet és pár napra rá meg is érkezett a printerem.

Adatvédelmi kérdések?

Adatvédelmi kérdések? Visszaélnek az adataiddal?

Azonnal be is üzemeltem, mert látni akartam, hogy milyen minőségben tud dolgozni. Bizony nagy meglepetés ért, mert nagyon régen volt dolgom tintasugaras nyomtatóval… Valami mesés minőségben nyomtatott…

Na és mi történt ezután?

Már egy jó hete használtam az új nyomtatómat, amikor érkezett egy levél az Árgéptől. Eléggé meglepődtem, mert a levélben egy plusz garanciát ajánlanak nekem. A garanciát nyújtó vállalkozás egy harmadik fél. Tehát egy az eladótól, az Árgéptől elvileg független vállalat.

Bevallom, hogy nem rágtam át a jogi nyilatkozatát az értékesítő webáruháznak. Már akitől vásároltam a nyomtatót. De majdnem biztosra veszem, hogy nincs benne, olyan passzus, mely szerint kiadják az adataimat az Árgép részére, aki aztán tovább használhatja azokat értékesítési céllal.

Szerinted ez így teljesen rendben van? Írd meg a véleményedet, mert válaszolok a kérdésekre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük