Adatvédelmi konferencia hirdetése SPAM levélben

Adatvédelmi konferencia beharangozó SPAM hírlevélben – megmosolyogtató felhívás

Adatvédelmi konferencia beharangozót kaptam a héten egy SPAM levélben, amely számomra megmosolyogtató. A levél üzenete, hogy majd ők megtanítják a kedves publikumot  hogyan kell hírlevelet küldeni, adatvédelmi nyilatkozatot tenni és ehhez hasonlókat… Meg nyilván eladni hírlevél használatával…

Miért félek az ilyen szagértőktől?

Pont ma volt egy tárgyalásom, ahol elbizonytalanodtam hogyan is konferáljam fel magamat. Bökönyi Norbert online marketing szakértő vagy online marketing specialista? Azért gondolkoztam ezen hosszasan, mert ahogy én látom a hazai online marketing szakértői gárdát –  fel van hígulva… Persze, tényleg vannak profi szakemberek és én is igyekszem közéjük tartozni, de valami elromlott, valami eltört. Gyakran úgy érzem, hogy aki feladott az Expresszben egy apróhirdetést az utána máris marketing szakértővé vált…

Értitek mire gondolok? 😀 Hogy ezek hogyan csinálják ezt? Betesznek a párnájuk alá 2-300 könyvet, 10-12 év online marketing tapasztalatot és másnap úgy ébrednek, hogy már mindent tudnak… Ha valaki magára ismer és nekem is megmutatná hogyan is kell ezt művelni, azért nagyon hálás volnék, mert én állandóan tanulok, fejlesztem magamat és másokat is. Látom, hogy folyamatosan kell képeznem magamat, hogy vérprofi legyek és mégis sokszor úgy érzem ez is kevés… Szóval ha volna szíves valaki megspórolni ezt a sok időt a felkészülésre, akkor azt készpénzben értékelném. Csak betenném tippekkel ellátva a könyveket a párnám alá és holnapra Bökönyi Norbert superhero online marketing atyaszenthabakuká válnék…

Mókás... Adatvédelmi konferencia beharangozót kaptam spam levélben

Adatvédelmi konferencia spam levélben

Most komolyan… Lesz olyan, aki ezt komolyan – adatvédelmi konferencia -veszi egy kéretlen levélből? Uram bocsánat, de ez tök komolytalan… Vagy tényleg az fog megtanítani benneteket a hírlevélküldés és adatvédelmi nyilatkozatok rejtelmeire, akitől az első levél az eladásról szól? S ez a levél is SPAM? Régen nagy bajban volnánk, ha ez lenne az utolsó esély a hírlevélküldés mikéntjének elsajátítására… 🙂 Igaz?

Valami olyasmi kép jelenik meg lelki szemeim előtt erre a fenti helyzetre gondolva, mintha az emberiség fennmaradásának tétje egy nő és egy eunuk nászán múlna… Ha az kell megtanítson hírlevelet írni, aki kéretlen levélben küldi el az ajánlatát – első alkalommal eladással próbálkozva… Nos, akkor ez kb olyan megoldás, mint a nő meg az eunuk a fajfenntartásra. 🙂

Konklúzió…

Ha már kéretlen levélként küldesz levelet bárkinek is. Legyen az kapcsolati cím, mert másra nemigen lehet az 500.000-es bünti nélkül… Akkor tedd meg magadnak és az olvasóknak is azt a szívességet, hogy kicsit informálod őket a területedről. Tehát gondolkodj valamilyen levélsorozatban… S kérj garanciát rá, hogy valóban csak kapcsolati címek vannak a listában különben 500.000 pénzbe kerül a szórakoztatás.

Nálam ha lekutatott email címlistára vagy önkéntes feliratkozással gyűjtött bázisra – double opt-in – menne ki egy ilyen levélsorozat így épülne fel:

– milyen pofára esések születnek a kéretlen levelekből?
– te tudtad, hogy félmillióra is büntethetnek hírlevelenként?
– mit csinálj, ha gyorsan kell jó címlista?
– honnan tudod, hogy mit kell a hírlevélbe írnod?
– tudtad, hogy a hírlevél címsora 99%-ban felel a megnyitásokért?
– hogyan fokozd a hírleveleid megnyitását?

Tehát hírlevelet lehet küldeni SPAM levélként azzal, hogy 19.900 Ft hamuporszívó, de senki nem fogja megvenni… Lehet adatvédelmi konferenciát is SPAM levélben küldeni, de eléggé megmosolyogtató… Lássuk be,  hogy ez azért vicces. Lehetne küldeni hírlevelet SPAM levélként arról is, hogy SPAM levelekre lehetne feliratkozni. Ez egyeseknél talán annyira szarkasztikus volna, hogy tényleg feliratkoznának… 🙂

Okítsd a potenciális ügyfeleidet a szakterületedre… S meglátod nő a bizalom irányodba és megemelkednek az üzletkötések.

Hajrá, szép hétvégét.

cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Fresh Coffee
Subscribe to our free newsletter and get all the coffeeshop's news right into your mailbox. And a cup of mocha for free.
111 napos Email kurzus?
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről, törvényekről.

Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. A jogi rizsától függetlenül az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom!
ARE YOU READY? GET IT NOW!
Figyelem!
A hírlevél marketing fontos, a legolcsóbb ügyfélszerző megoldás még mindig ez! Elmondom a legfontosabb tippeket!