SPAM vagy törvényes email címlista?

Jogos kérdés, hogy SPAM vagy törvényes címlista?

Költői a kérdés, mert egyértelmű, hogy egy épített email címlista sokkal hatékonyabb, a SPAMMERek által gyűjtött, értékesített listákkal szemben, de az általunk lekutatott céges email címlista nem SPAM kategória. Azt hiszem órákig lehetne ezen adomázni, hogy ez vagy az… De a józan ész nekem egyértelműen azt diktálja és az utóbbi 9 év tapasztalatom, hogy felesleges is vásárolt listákra levelet küldeni, mert az ilyen listákat több ezer cégnek adják el… Nálunk ez máshogy történik… Néhány okot fel is soroltam ebben a viharos és villámokkal teli képen, mert ezek a villámok bizony szénné égethetik a nehezen felépített szakmai hírnevedet, vagy márkanevedet. Érdemes kéretlen levelekkel másokat terhelni, stresszleni? Érdemes hírlevelenként 500.000 forintos büntetést rizikózni egy ilyen vásárolt címlistával? Ezt persze neked kell eldöntened, de ha megengeded, akkor én azt mondom, hogy ezt ne erőltesd a kétes forrásokból eredő címanyagok beszerzését… Persze van kivétel, mert nálunk a céges címlista lekutatás eredménye egy neked, a te cégedre szabott, működő email adatbázis.

SPAM címlista - Ne kockáztass milliós büntetést és a márkaneved rombolását!

SPAM címlista – Ne kockáztass milliós büntetést és a márkaneved rombolását!

Szerinted mi lehet az az egyszerű ok, ami miatt nem működnek a kétes helyekről vásárolt címlisták? Azon felül, hogy büntetik, veszélyes… Roppant egyszerű az ok, mert olyanokra próbálod ráerőltetni a terméked tömegesen, akiket nem érdekel, nem ismernek… Te hogyan reagálsz mikor felhív egy vadidegen ember, hogy vegyél egy kávéfőzőgépet vagy egy fantasztikus borotvát? Lehetséges, hogy azonnal lecsapod a telefont? Vagy óvatosan közlöd, hogy: kösz, de nem érdekel. Nekem és kb. még félmillió vállalkozó társamnak ez a tömeges SPAM levél ment ki pont az ünnepek előtt…

Sokan gondolják azt, hogy egy ilyen kétes forrásból vásárolt címlistával megváltják a világot. Persze ha te is így gondolod, ezért nem te vagy a felelős. Egyszerűen nem érthet mindenki mindenhez. Az adatbázis marketing, email címlisták építése, kezelése különösen sok tapasztalatot igényel, mert folyamatosan fejlődik és egyre több kihívást rejt magában. Tedd meg magadnak azt a szívességet, hogy önkéntes regisztrációval épített címlistával dolgozol vagy céges email lekutatást választasz a tömeges SPAM helyett, mert hatékonyabb lesz az ügyfélszerzésed!

3 thoughts on “SPAM vagy törvényes email címlista?

  1. Pingback: A privát céges email cím | EmailCímlista.hu

  2. Pingback: SPAM | EmailCímlista.hu

  3. Pingback: Autóbalesettel értékesítő SPAMMER - EmailCímlista.hu

cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Fresh Coffee
Subscribe to our free newsletter and get all the coffeeshop's news right into your mailbox. And a cup of mocha for free.
111 napos Email kurzus?
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről, törvényekről.

Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. A jogi rizsától függetlenül az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom!
ARE YOU READY? GET IT NOW!
Figyelem!
A hírlevél marketing fontos, a legolcsóbb ügyfélszerző megoldás még mindig ez! Elmondom a legfontosabb tippeket!