SPAM

Naponta egy raklap SPAM levelet kapok

Naponta átlagosan 63-87 levelet kapok a különböző email címeimre, ezeknek egy alacsony hányada SPAM levél, azaz kéretlen levelek. Soha, de soha nem regisztráltam SPAMMEREK címlistáira, de mégis megszerezték egyes email címeimet. Állandóan jönnek a levelek és ezekről nem tudok leiratkozni, mert véletlenül sincs benne leiratkozási link. Neked is van ilyen kéretlen levelezőtársad?

Kéretlen levelek, SPAM címlista, SAPMMER

Kéretlen levelek, SPAM címlista, SAPMMER

Ezeknek a leveleknek a zöme külföldről jön, így még érdekesebb… Mit tehetsz? Felveheted a feladó címét SPAM listádra és akkor nem kapsz többet arról a címről levelet. Ez gyógyír minden gondra?Sajnos nem.

Küldtél már hírlevelet? Ha netán még nem, akkor elárulom, hogy a kiküldő szoftverekben lehetőséged van megadni, hogy milyen email címről küldöd a hírlevelet. Sajnos ebből eredően a SPAM lista nem a legjobb védelem a SPAMMERek ellen. Amennyiben tudsz IP címre vagy IP tartományra is szűrni, akkor azzal növelheted a védelmi vonaladat. Ezért is javasolom mindenkinek, hogy használjon épített email címlistát, mert az ilyen koholt email adatbázisokkal csak felhergeled a leendő vásárlóidat.

Neked milyen tapasztalataid vannak ezen a téren?

2 thoughts on “SPAM

  1. Pingback: A privát céges email cím | EmailCímlista.hu

  2. Pingback: Autóbalesettel értékesítő SPAMMER | EmailCímlista.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük