Ellopják az email címedet

A tudtodon kívül ellopják az email címedet is

Ellopják az email címedet? Hogyan lehetséges az, hogy Nigériából vagy Kínából özönlenek a Viagra reklámok  és milliomos örökösök levelei? Erre adok egy kézenfekvő választ ebben a bejegyzésemben…

Ma is szokás szerint készülődsz a munkahelyedre és felveszed a reggeli rutint, kortyolgatod a kávédat, felkészülsz a kezdésre mit sem sejtve a háttérben rád leselkedő veszélyekről. Amíg te a monitorra merengsz és olvasod a híreket, mi történt a nagyvilágban, addig  a háttérben több ezer körmönfont netes kalóz azon munkálkodik, hogyan szerezze meg a privát elérhetőségeidet. Remek eszközöket fejlesztettek ki arra, hogy ellopják az email címedet, egyéb adataidat miközben te még csak ébredezel.

Robotokkal ellopják az email címedet
Nem is sejted, hogy most is robotokkal lopják el a te email címedet is.

Ellopják az email címedet? De hogyan lehetséges ez egyáltalán?

Igen, ezeknek az embereknek lehetőségük van megszerezni az adataidat és köztük az email címedet is. Olyan robotokat, szoftvereket, vagyis internetes programokat állítanak csatarendbe, melyek feltérképezik a  weboldalakat és elmentik az email címedet, valamint más adataidat is. Számos módszer létezik, de a legnépszerűbb egy robot vagy script program használata, mely böngészi a weboldalakat és az azon található email címeket összegyűjti. Az így gyűjtött email adatbázisokat lehet megvásárolni a neten pár tíz vagy százezer forintért. Cserébe egy olyan használhatatlan email címlistát kapsz, melynek használatáért garantált a pénzbüntetés, de akár börtönbe is csukhatnak.

Csak remélni merem, hogy a te email címedet nem lopják el, mert belekerülsz egy nagy kalapba, email címlistába, ahonnan nehéz kikeveredni. Leiratkozni teljesen felesleges, mert több ezer vállalat veszi meg a listát…

Tipp, hogy ne rántsanak csőbe vagy csődbe a címlista kontárok:

– Alakítsd kicsit át az email címedet a weboldaladon… pl.: norbert kukac emailcimlista.hu (nincs ilyen email címem, csak példa). Vagy használj kapcsolatfelvételi űrlapot…

– Amennyiben gazdálkodó szerv vagy, akkor vedd tudomásul, hogy az előre épített email címlista, az nem épített, hanem a fenti módszerrel összelopkodott email adatbázis! Elég logikusan végiggondolni… Hogyan lehetséges az, hogy az én hírlevelemhez már a hozzájárulásokat adták azok az emberek…? Sehogyan! Nem adtak semmiféle hozzájárulást!

– Szükséged van email címlistára? Akkor válassz olyan vállalkozást, amelyik email címlista vagy email adatbázis építéssel foglalkozik!

– Az épített email címlista lényege, hogy a te hírleveledre önkéntesen regisztrálnak a valódi érdeklődők!

– Az épített email címlistánál lényeges pont, hogy legyen forrásigazolás! Magyarul legyen olyan történt, ahol meg tudják mutatni, hogy ezt NEKED ITT építették, ezzel a kampánnyal.

– Az épített email adatbázisnál fontos, hogy legyen meg az IP cím, ahonnan regisztrált az érdeklődő.

Az “ellopják az email címedet” konklúziója, hogy óvd meg az adataidat a netes kalózoktól és NE támogasd őket azzal, hogy ilyen email adatbázisokat, kétes email címlistákat vásárolsz tőlük… Tudom én, hogy ez egy gyors meggazdagodással kecsegtető, aranyló, csillogó iránynak tűnik, de nem minden arany ami fénylik…

cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Fresh Coffee
Subscribe to our free newsletter and get all the coffeeshop's news right into your mailbox. And a cup of mocha for free.
111 napos Email kurzus?
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről, törvényekről.

Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. A jogi rizsától függetlenül az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom!
ARE YOU READY? GET IT NOW!
Figyelem!
A hírlevél marketing fontos, a legolcsóbb ügyfélszerző megoldás még mindig ez! Elmondom a legfontosabb tippeket!