Email címlista építésre szerződtem, majdnem

Email címlista, email adatbázis építésre szerződtem, de szerencsére mégsem

Egy meglévő ügyfelemnek autós témakörben építek email címlistát és körbenéztem a piacon, hogy kivel volna még érdemes bővítenem a médiapartner körömet. Találtam is egy email címlista birtokost, akivel egyeztettem és szóban megállapodtunk a részletekről. Majd bekértem a szerződéshez az adatokat és megírtam az email címlista építésről szóló megállapodásunkat. Még a szerződés átküldése előtt újra informálódtam, hogy nincs-e valami negatívum az adott vállalkozásról. És mit találtam?

Egy címlista szerződés aláírását terveztem, de lemondtam rla, mert egy SPAMMERRŐL volt szó.

Majdnem aláírtam egy címlista szerződést, amelynek annyira nem örültem volna.

Kiderült, hogy ez a vállalat elég keményen kimeríti a SPAM fogalmát és most újult erővel tornázzák ki a kéretlen hírleveleiket. Teljesen őszintén azzal kellett volna kezdenem, hogy megnézem alaposabban, hogy kiről is van szó. De nem ismertem az ismeretlent, hiszen én nagy ívben kivonom magam az ilyen kétes címlistákkal való üzletelésből…

Szóval ez is egy tanulságos nap volt, kicsit slendrián voltam a partner feltérképezésnél, de a jövőben még jobban górcső alá veszem, hogy kivel kezdeményezek kooperációt, mert egy ilyen email címlistára való kiküldéssel nem csak az ügyfelemet haragítottam volna magamra, de több millió honfitársamat is. Neked, kedves olvasómnak pedig ez szintén egy jó lecke, hogy nem minden email címlista arany mi fénylik… 🙂

cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
cxcvcvc
111 napos
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről. Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis kört. Adataidra vigyázok, ki nem adom!
Fresh Coffee
Subscribe to our free newsletter and get all the coffeeshop's news right into your mailbox. And a cup of mocha for free.
111 napos Email kurzus?
111 napos email marketing kurzus. Amit tudni kell a feliratkoztatásról, email bázis növelésről, hírlevelezésről, törvényekről.

Kérd, nehogy lemaradj róla, mert már 5.000-en jelentkeztek rá!
Szeretnél képbe kerülni? Akkor csak a neved és az elsődleges címed írd be, hogy biztosan megkapd ezt az értékes tudnivalót.
Szeretnél kép
Elfogadom az adatvédelmi szabályokat. Pipáld be a kis négyzetet, törvény teszi ezt kötelezővé. A jogi rizsától függetlenül az adataidra vigyázok, másnak ki nem adom!
ARE YOU READY? GET IT NOW!
Figyelem!
A hírlevél marketing fontos, a legolcsóbb ügyfélszerző megoldás még mindig ez! Elmondom a legfontosabb tippeket!